Victoria Sieraden


Victoria Sieraden en Juwelen


Victoria Sieraden

Led verlichting bij Victoria Sieraden ? Dat zal voor vele de meest gestelde vraag zijn.
4sky Lights heeft inmiddels enkele consulentes zeer blij gemaakt met de Led tube van Acculed.
Led-tube? Victoria juwelen zijn heel bijzonder. Maar hoe kan je dat dan beoordelen? Een goed oordeel geven maakt het makkelijker indien het Victoria sieraad met goed licht wordt bekeken. Wat is goed licht?


Victoria sieraden en Juwelen


Victoria Sieraden, de historie

Voordat we het e.a. verder gaan “belichten “vinden wij het leuk om iets meer te vertellen over Victoria sieraden. Wat maakt deze Victoria Sieraden zo speciaal?
Het verhaal van dit Belgische bedrijf begon 28 jaar geleden. Ondertussen is dit bedrijf enorm gegroeid en heeft een unieke collectie van meer dan 430 juwelen, stuk voor stuk tot in de kleinste details verfijnd, zodat u elke dag opnieuw kunt stralen!

Een goed product kan alleen gepromoot worden met mensen die weten waar zij over praten. Kennis en persoonlijk aandacht zijn vaak de beste “triggers “.
Het bedrijf Victoria sieraden en Juwelen heeft hier heel goed over nagedacht. De collectie is niet te koop op de hoek bij iedere juwelier maar uitsluitend verkrijgbaar tijdens de Victoria-party’s georganiseerd door hun consulenten. Iedere consulente is opgeleid en weet waar zij of hij over praat. Victoria heeft armbanden, horloges, halskettingen en ringen is het assortiment. Alle sieraden zijn van edelstaal en verguld met een gehonoreerde laag van zilver, Rose of goud.

Wat zijn sieraden en zijn geschiedenis

Sieraden: ze zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. In de hele wereld dragen veel mensen sieraden om hun lichaam te verfraaien. Als we terug kijken naar de prehistorie en de klassieke oudheid had het dragen van sieraden vooral andere functies.

Al sinds de oudheid zijn sieraden zeer populair onder de vrouwen maar ook bij mannen uit verschillende klassen. Toentertijd droeg men het sieraad meer als machtssymbool. De sieraden waren in die tijd veel soberder dan hedendaagse sieraden. In die tijd was de hals vaak versierd met een dierentand, steen, schelp of bot. Dit was een soort voorloper van de hedendaagse ketting.

In de Afrikaanse cultuur werden en worden sieraden vooral gebruikt om aan te duiden bij welke stam je hoort maar ook werden sieraden in de Egyptische beschaving gedragen. De oude farao’s droegen vanwege hun goddelijke status vooral sieraden van goud. In die tijd werden sieraden gedragen om een identiteit mee aan te duiden.

Sieraden in de Romeinse tijd

In de Romeinse tijd was de zegelring een populair sieraad bij de mannen. Met dit sieraad werden o.a. ook brieven verzegeld. Deze zegelring werd gemaakt van verschillende metalen waaronder bijvoorbeeld goud, zilver, brons en lood. Bij vrouwen was vooral de ring populair. Ook arme Romeinen droegen in die tijd sieraden. Vanwege geldgebrek waren deze sieraden van arme Romeinen meestal gemaakt van keramiek of brons.

Victoria Sieraden goed belicht

Als we kijken naar het concept van Victoria Sieraden, kunnen wij alleen beamen dat het concept goed werkt. In België zijn al 1800 consulentes werkzaam. Daarnaast is Victoria Sieraden en Juwelen ook actief in Nederland en zich aan het uitbreiden in Luxemburg, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Wij hebben enkele consulentes  gesproken en de conclusie was dat bij het promoten goede verlichting een belangrijke rol kan spelen in het nemen van beslissingen. Een goed belicht sieraad neemt vaak alle twijfels weg. Inmiddels zijn enkele consulentes van Victoria Sieraden en Juwelen zeer enthousiast over onze Led looplamp van Acculed. Dit model is niet alleen sierlijk maar belicht ook het object op een goede manier. De kleurtemperatuur is tussen de 5500 en 6000 kelvin. Dat is bijna daglicht. Ook is de Led tube instelbaar en kan gekozen worden uit verschillende lichtsterktes.

 


Victoria Sieraden

Contact gegevens van deze Consulente

Jolanda Veneman
Tel: 06-23732030
Mail: depaardenschuur@xs4all.nl

Info over party’s

Info voor een exclusieve party of losse verkoop neem dan contact op met  bovenstaande consulente