Led verstralers breedstralers op motor

Led verstralers breedstralers op motor

Led verstralers breedstralers op motor zal voor veel motorrijders niet zijn weg te denken op de openbare weg. Voor een motorrijder is een goed zichtveld heel belangrijk. Als voertuig op 2 wielen ben je vaak veel kwetsbaarder als wanneer je bijvoorbeeld in een auto rijdt. Enkele hobbels in de weg en het kan zo gebeurd zijn. Het is daarom juist voor deze doelgroep heel belangrijk dat de weg goed is verlicht en natuurlijk gelden voor het gebruik van een Led verstraler en Led breedstraler regels. 

Led verstraler en Led breedstraler

Het woord zegt het al. Een Led verstraler zal juist meer gefocust lichtbeeld geven en daarentegen zal de Led breedstraler een meer verspreid lichtbeeld geven op de weg. Voor iedere motorrijder zal de wens weer anders zijn voor gebruik van een Led verstraler of Led breedstraler. Snelheid zal bijvoorbeeld een rol kunnen spelen bij de keuze voor het gebruik van Led verstralers of Led breedstralers op een motor.

Op de motor is vaak geen plaats voor montage van een Led bar. Vaak wordt er aan de valbeugel Led verstralers gemonteerd. Hieronder zijn mooie voorbeelden te zien hoe dit eruit ziet.