The Autosport company in Waalwijk

The Autosport Company

The auto sport companyb 2018

The Autosport Company

The Auto Sport Company is een goede relatie van ons. In 2018 hebben zij ook weer een open dag en wij zijn daar op 30 december dit jaar aanwezig.  Op Zondag 30 december heeft The Autosport Company ook een zeer mooie actie met 21% btw vrij kopen op hun assortiment.

In 2012 hebben wij kennis mogen maken met de The Auto Sport company. De Autosportcompany is ook een heel mooi bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van de rallysport. Maar daarnaast heeft The Auto Sport Company ook zeer veel producten die geschikt zijn voor diverse andere sectoren. Denk hierbij aan de 4×4  markt. Wat dacht u van een goed gekeurde Fia race stoel of kartstoel die vaak ook worden gebruikt in de 4×4 sector. Wat betreft de Fia race stoel heeft The Autosport Company een zeer groot aanbod.

FIA gekeurde racestoelen

Het complete aanbod FIA gekeurde racestoelen kunt u ook terugvinden op de site van The Autosport Company. Het bedrijf The Autosport Company levert dit assortiment racestoelen van de merken QSP Products en OMP Racing. Een FIA racestoel wordt veelal gebruikt bij officiële autosport evenementen waar een FIA keuring noodzakelijk is. De FIA is het overkoepelend orgaan voor autosport evenementen die wereldwijd worden georganiseerd. De Fia heeft bepaald dat er een bepaalde keuring nodig is voor deze stoelen. Daarbij wordt dus iedere FIA racestoel volgens een bepaalde specificatie geproduceerd en moet dus voldoen aan alle gestelde eisen die daarvoor gelden.

Producten QSP

The Auto Sport Company heeft een groot aanbod aan diverse Autoaccessoires. The Auto Sport Company is vooral gespecialiseerd op het gebied van de Rallysport. De Autosport Company heeft zeer veel producten die u online kunt bekijken. Voor bedrijven die actief deze producten willen verkopen kunt u contact opnemen met deze firma voor de mogelijkheden van een zakelijk account.

Opleiding bij The Autosport Company

Als The Autosport Company in Waalwijk iets doet, is het geen half werk. De Autosport Company is op dit moment ook bezig met het leggen van de focus op het geven van opleidingen. Hun strakke werkplaats is in een recordtijd getransformeerd tot een opleiding locatie waar je ‘u’ tegen zegt. Vanaf januari 2018 gaan zijn zij vol gas geven met ‘TAC Academy’.

Showroom van The Auto Sport Company

De roots van The Autosport Company liggen, zoals de naam het al suggereert, in de autosport. Op de website van the Autosport Company vind je alles op het gebied van de racerij. Bij de Auto Sport Company vindt je technische onderdelen en accessoires tot complete outfits voor coureurs. Bovendien kennen velen het bedrijf uit Waalwijk ook van de hightech test- en vermogensbank en de 3D-uitlijnexpertise die zij in huis hebben.

4SKY LIGHTS

In de Rallysport is er ook veel vraag naar goedgekeurde Led verlichting. Op 30 December 2018 zijn wij ook aanwezig bij de opendag op uitnodiging van de firma The Auto Sport Company. Op deze dag zijn wij ook met onze trailer aanwezig zodat u al onze Led light bars, Ledbar gekeurd, Led verstralers en Led breedstralers kunt aanschouwen. Op deze dag kunnen wij u ook ondersteunen over de wet en regelgeving mocht u hier vragen over hebben.

 

The Autosport Company BV

Schutweg 25
5145 NP Waalwijk
The Netherlands

Tel.: +31 (0)416 560 382
Fax: +31 (0)416 560 383
info@autosportcompany.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr: 08.30 – 17.00uur
Zaterdag: 10.00 – 15.00uur

Wij eten een boterham van 12.15 tot 12.45 uur.

Dima4x4 2018 in Lommel

Dima4x4 2018 in Lommel

Dima4x4 2018 in Lommel

Dima4x4 2018 in Lommel was ook dit jaar weer een succes. Een van de ijzersterke punten van de Dima4x4 is niet heel moeilijk te raden voor hen die de beurs de vorige jaren ook met een bezoek vereerden. De beurs is overdekt wat natuurlijk een groot voordeel is gezien de tijd van het jaar. Indien de beurs in de open lucht plaats vinden, en er trekt een hardnekkige bui regen van twee dagen over de beurslocatie, dan kun je er gif op innemen dat deze 4×4 beurs letterlijk en figuurlijk, ‘in het water zou vallen’.

Organisator Marino Marysse had halverwege de maand november deze beurs georganiseerd en was een perfecte timing. Ook een goede reden voor een bezoek aan de Dima4x4 beurs was de brede opzet. Het hele scala aan 4×4 off-road en outdoor life kon je wel vinden op deze 4×4 offroad beurs. Ook was er op de 4×4 Dima beurs voldoende sfeer en die mis je vaak op grote massaal opgezette beurzen. Er waren op Dima4x4 veel standhouders op het gebied van off-road, 4×4, Travelling, Camping, Adventure en Outdoor activiteiten. Ook was er voor de versnapperingen op Dima4x4 weer een catering aanwezig.

Dima4x4 2018 in Lommel, Gitrax was aanwezig met zeer veel demowagens

Gitrax had op de Dima4x4 stand veel diverse merken 4×4 auto’s staan, waarbij er verschillende zijn opgebouwd met de Led-werkverlichting en Led light bars van 4SKY Lights. Een Ey-catcher was de Jeep Wrangler JK. Deze Jeep Wrangler JK was een echte publiekstrekker.
Op de Dima4x4 beurs was ook de demoaanhanger van 4SKY Lights aanwezig, waarbij de bezoekers de Led Light bars, Led verstralers en Led werklampen van 4Sky Lights konden bezichtigen en vergelijken.

 

Terrein.nu ook aanwezig op Dima4x4 in Lommel

Terrein.nu was op de Dima4x4 ook aanwezig. Op terrein.nu is er ook een complete reportage te lezen van de Dima 4×4

CAN AM Timola autosport tijdens RTL GP Pre-Proloog

CAN AM Timola autosport was aanwezig op de RTL GP PRE-PROLOOG in Valkenswaard

CAN AM Timola Autosport aanwezig op RTL GP-PRE-PROLOOG

De Can Am Timola Autosport geleverd door QFF in Eersel was aanwezig op de RTL GP Pre-Proloog in Valkenswaard op Zondag 28 oktober.
Het was een hele mooie happening waarbij diverse teams en merken aanwezig waren. Denk hierbij aan MAN uit Eindhoven, CAT uit valkenswaard en bijvoorbeeld ook de gebroeders Tim en Tom Coronel.
Ook werd er op het circuit gereden waarbij alle toeschouwers de wagens in volle actie konden bewonderen.

Led Light Bar van 4SKY Lights op CAN AM Timola Autosport

Op de CAN AM is een Led Light bar gemonteerd van 4SKY Lights. De SK1205S is een zeer compacte Led Light bar die uitsluitend verstralers heeft ingebouwd. Deze Ledbar geeft 5000 lumen licht en dat is goed bruikbaar in het donker.

Led verstralers op Lion500Edition

Licht patroon van Led verstralers Lion500Edition gemonteerd op een MAN Truck Lion 500 editie

Led verstralers op Man Truckgemonteerd 48.000 Lumen Licht

Deze Led verstralers op Lion500Edition SK1210R 12.000L werden gemonteerd op een vrachtwagen / Truck van het Merk MAN. Het is ook een speciale editie van MAN Truck.
Deze Led verstralers SK1210R zijn geschikt voor 24V en gemonteerd boven de cabine. Nu ontvingen wij van onze klant deze foto’s en hierbij is duidelijk het verschil waarneembaar.
Bij de ene foto staat alleen het groot licht aan en bij de andere kunnen we zien wat het lichtbeeld doet indien alle 4 de verstralers ook worden ingeschakeld. De Led verstralers op Lion500Edition zijn leverbaar in 2 kleuren en ook in een kleinere maatvoering.

MAN TRUCK Speciale Lion500Edition met Led verstralers 24V

Led light bar SK601 met positielicht op Quad van Can Am

Led Light Bar SK610S gemonteerd op Can Am Quad

Can Am Led bar gemonteerd met Europese typegoedkeuring

De Can Am Led bar SK610S is een van onze laatste nieuwe Led Light Bar die wij in ons assortiment hebben opgenomen. Door de compacte vormgeving zeer gemakkelijk in of op te bouwen.
Hier een mooi voorbeeld van deze Led Light Bar gemonteerd op een nieuwe quad van Can Am. Deze Led Light bar heeft een positielicht wat ook met een R7 is gekeurd. Verder heeft deze de keuring R112 en R10 dus een volledige Europese toelating voor gebruik op de openbare weg.

Can Am Led bar SK610s met Euro Beam lichtbeeld

Dit model Led bar is een Euro Beam versie waardoor het lichtbeeld mooi egaal wordt verdeeld. Dit model is geschikt voor 12V en 24V. De lichtopbrengst is 5700 Lumen.
Graag meer foto’s zien en voorbeelden waarbij er Led verlichting is gemonteerd op een Quad en buggy neem dan eens een kijkje bij Impressie
Bij Impressie hebben wij diverse afbeeldingen staan van een Quad”s en Buggy”s die zijn opgebouwd met Led verlichting van 4Sky Lights.

Can Am Led bar SK610s

Can Am Led bar SK610S geschikt voor 12V en 24V op een Quad

 

Led light bar SK1010S met positielicht volledig gekeurd

Led Bar gemonteerd op Ford Ranger

Led Bar gemonteerd op Ford Ranger

Led bar gemonteerd op een Ford Ranger SK1010S met positielicht werd door Gitrax uit België zeer nauwkeurig uitgevoerd.
De kenmerken van deze Led light bar is dat deze een volledige keuring heeft en daarom toegelaten voor het gebruik op de openbare weg.

Euro Beam versie met positielicht

Dit model is een Euro beam versie. Het grote voordeel hiervan is, dat het licht mooi wordt verspreidt en er door de speciale reflectoren niet veel verstrooiing ontstaat. Dit model heeft 10.000 lumen licht en het positielicht is ook mooi gedempt en niet storend. Dit Led light bar model kan je op 2 manieren bevestigen. Aan de onderzijde en aan de zijkanten is er de mogelijkheid om de Led light bar te monteren. Meer weten kijk dan even op de site bij de Zero Glare Slimline versie

Specificatie Led bar zero glare:

 

 

Led-bar en Led verstralers geen probleem in koude omstandigheden

Led-bar en Led verstralers van 4SKY Lights ook in koude omstandigheden geen probleem

Een led-bar en verstralers zijn in sommige omstandigheden onmisbaar. Dat wist ook Menno Muller van terrein.nu die al jaren gebruik maakt van onze Led-bar en Led verstralers. Menno is al jaren een tevreden klant en wist dit in zijn laatste promotiefilm nogmaals te benadrukken. In de koude barre omstandigheden gaf de Led-bar en led verstralers geen enkel probleem en overleefde deze led verlichting  van 4SKY Lights in een van de mooiste gebieden van de wereld en zal nog jarenlang voor veel plezier zorgen. Meer weten over een Led-bar of een Led verstraler, ga dan eens kijken bij de diverse onderwerpen op onze website.

 

Led-bar en Led verstralers, de ideale schijnwerper in barre omstandigheden

Led hand-schijnwerper zoeklicht met batterij 3500

Led hand-schijnwerper zoeklicht met batterij 3500 Lumen

De Led hand-schijnwerper zoeklicht gaat de oplossing bieden voor de tijd dat het steeds sneller donker wordt. Het is de ideale Led verstraler op 12V. Dit model Led hand-zoeklamp is een zeer geavanceerde Led schijnwerper die zijn voordeel gaat bewijzen op het moment als u een object op afstand snel wil vinden. Van dit model Led-schijnwerper zijn er ook nog varianten te koop. Denk hierbij aan een vaste kabel die u rechtstreeks kan inpluggen op de sigaretten aansteker van uw voertuig. Ook is er een variant die wat compacter is en een lichtopbrengst geeft van 2500 lumen.

Toepassingen Led hand-schijnwerper zoeklicht

Dit model zoeklicht is als schijnwerper zeer geschikt voor bijvoorbeeld beveiliging bedrijven, scheepvaart, watersport, survivaltocht, brandweer en politie, staats bosbeheer en nog tal van andere instanties waarbij een goede bundel licht van groot belang is.

Nieuwe kabelboom met 3 standen schakelaar

Nieuwe kabelboom met 3 standen schakelaar

De nieuwe kabelboom met 3 standen schakelaar is binnen en ideaal voor het bedienen van het positielicht of DRL functie van een Ledbar, Led verstraler of led breedstraler. Ook is het mogelijk om 2 bronnen te schakelen. Meer weten kijk dan eens bij accessoires of bij de link hieronder.

SK204 Ledbar en Led koplamp beide volledig gekeurd

Ledbar en Led koplamp op Jeep Wrangler TJ gemonteerd

Ledbar en Led koplamp werd gemonteerd op een Jeep Wrangler TJ. De Led koplamp en Ledbar zijn beide volledig gekeurd en zijn ook toegestaan voor gebruik op de openbare weg. De Jeep is zeker niet van een onbekende en hij was ook zeer enthousiast over het resultaat.