Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift uit Zeist

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift monteerde Led verlichting

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift

“Met mij op mijn mobiele kraan kun je alle kanten op!”

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift is een jonge zelfstandige ondernemer sinds 2010, gevestigd in Zeist – onder de rook van Utrecht – , gestart door Reijer van der Grift, die al langer werkzaam was in de Grond, Weg en Waterbouw-sector. Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift verhuurt machines met bediening zoals: mobiele kraan, shovel (inclusief klein materiaal en hulpstukken), trekker inclusief kieper.

Ouderwets vakmanschap

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift beschikt over verschillende machines voor allerlei werkzaamheden. Iedereen is bij hun welkom, zakelijk en particulier en van kleine tot grote klus. Ouderwets vakmanschap in combinatie met de nieuwste technieken staat garant voor kwaliteit van al onze producten en diensten. De veelzijdigheid kenmerkt zich door de grote diversiteit van diensten die zij aanbieden. Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift beschikt over de benodigde VCA-certificering waarmee het bedrijf aantoont dat veiligheid, gezondheid en milieu voorschriften conform de richtlijnen uitgevoerd worden.

Werken in het donker

Door Reijer van der Grift uit Zeist wordt er ook vaak in de nacht gewerkt. Goede verlichting is voor hun van cruciaal belang. Goede verlichting betekent voor hun veiligheid, efficiëntie en nauwkeurig kunnen werken. Door sneller en nauwkeuriger te kunnen werken gaan zij ook tijd besparen en TIJD = GELD.

Montage Led verlichting

Reijer van der Grift monteerde al diverse Led werklampen van 4sky Lights. Op de Volvo EW160 kraan werden 2 120 watt breedstralers gemonteerd. Daarnaast werd de AZ150E Shovel van Ahlmann voorzien van Led koplampen. Bij de Shovel van Ahlmann zijn de koplampen standaard in het dak gemonteerd. Ook staan de knipperlichten en breedte lampen kort op de cabine. Voor het tegemoetkomende verkeer kan dit voor verwarring zorgen. Door het plaatsen van de Led koplampen op een andere plaats, wordt de zichtbaarheid voor tegemoetkomende verkeer vergroot. Daarnaast is ook de weg veel beter verlicht.

 Waarom dit merk, was de vraag aan Reijer van der Grift?

Het antwoord was: “Het bedrijf staat achter zijn product en alles is snel en goed geregeld. Ook als er een keer wat problemen zijn wordt het goed opgelost”.

Contact gegevens Reijer van der Grif

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift neemt u graag het werk uit handen en staat voor u klaar. Heeft u vragen? Neem dan contact met op via 06 – 46 205 889 of rvdgrift@hotmail.com. Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift helpt u graag verder.

 


Noordkaap Challange 2018 met Team van Bussel uit Asten

Noordkaap Challenge 2018 met Team van Bussel

Noordkaap Challange 2018 met Team van Bussel uit Asten


Noordkaap Challenge is een prachtige uitdaging

Noordkaap Challenge 2018 is een mooie uitdaging. Daar dachten Richard en Jacoliene van Bussel ook zo over.
Soms loop je in het leven tegen “dingen “aan die minder prettig zijn. Je kunt er bij gaan zitten of actief bezig zijn met het zoeken naar oplossingen. Jacoliene en Richard gingen de Noordkaap Challenge rijden om zo geld in te zamelen voor stichting Kidz&Ko.

De dochter en zoon van Jacoliene en Richard van Bussel worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van Diabetes ( suikerziekte ). Beide kinderen van Richard en Jacoliene hebben de zwaarste variant type 1. Tot wel 5 maal per dag krijgen zij insuline toegediend. In deze fase is goede begeleiding zeer hard nodig.

Met de Noordkaap Challenge 2018 ging team van Bussel geld in te zamelen voor o.a. Kidz&ko dat een samenwerkingsverband is van kinderdiabetesteams van de ziekenhuizen in Eindhoven, Geldrop, Helmond,  ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Uden. Dit alles was in samenwerking met Serious Request Onder het motto: “goede diabeteszorg dichtbij huis” hebben zij hun krachten gebundeld.


https://www.facebook.com/NoordkaapChallenge/videos/1964735003831996/

WAT DOE JIJ?

WAT DOE JIJ… ALS HET EROP AANKOMT? Soms beland je in het leven op een plek waar je niet wilt zijn. Je kunt er bij gaan zitten of je doet alles wat mogelijk is. Jacoliene en Richard rijden voor stichting Kidz & Ko die kwaliteit van leven voor kinderen met diabetes aangenamer wil maken. Twee dochters van Jacoliene en Richard worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van diabetes. Dit is hun verhaal. Wil jij hen steunen in hun challenge doneer dan hier op hun teampagina: https://goo.gl/FXL7oT voor meer info over Kidz & Ko: https://goo.gl/QRkjyx #goedhart #onvoorwaardelijk #liefde #noordkaapchallenge #fiat500

Geplaatst door Noordkaap Challenge op Zaterdag 15 december 2018De Noordkaap Challenge 2018 duurde dertien dagen

Iedereen met een rijbewijs en doorzettingsvermogen kon zich inschrijven voor de Noordkaap Challenge 2018. De aanschaf van winterbanden en sneeuwkettingen was wel een eis van de organisatie. Op de Fiat 500 werd van 4Sky Lights een extra set Led verstralers gemonteerd en een Ledbar met geel polycarbonaat glas omdat er ook veel in bossen werd gereden.Noordkaap challenge 2019 met teamBussel 4SKY LightsDe start van de Noordkaap Challenge 2018 was op 7 december

Vanaf het Media Park in Hilversum was team van Bussel vertrokken. De eindbestemming was de Noordkaap, een gedeelte van Noorwegen dat boven Finland ligt. Team van Bussel reed iedere dag een etappe, waarbij de eerste dagen de afstanden het langste waren. Hoe je op de bestemming aankwam maakte niet uit, als je er ‘s avonds maar was. In Stockholm gingen Richard en Jacoliene per boot naar Helsinki en dan via Finland zijn ze naar boven gereden. Bij de Noordkaap gingen zij georganiseerd nog twaalf kilometer naar het noorden totdat ze in het uiterste puntje waren aangekomen. De terugweg is via Zweden gegaan om  vervolgens te eindigen in Hilversum. “Onderweg stonden er allerlei leuke activiteiten op de kalender. Zo bezochten zij o.a. in Rovaniemi de kerstman.


Noordkaap challenge 2018


Goede doelen

De Noordkaap Challenge 2018 was geen wedstrijd. De teams hadden bijvoorbeeld moeten ondertekenen dat er geen snelheidsovertredingen gemaakt mochten worden. De challenge was om zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request en andere gekozen doelen. De auto’s waren beplakt met logo’s van sponsoren die daar allemaal voor hadden betaald.


Fiat 500 geprepareerd voor noordkaap challenge


Noordkaap Challenge TeamBussel

Uiteindelijk is Teambussel goed aangekomen en is de reis verder goed verlopen zonder calamiteiten. TeamBussel had een mooi bedrag bij elkaar gekregen met dank aan alle donateurs. Ook voor aanvang van de Noordkaap Challenge had teamBussel al veel geld ingezameld door het geven van o.a. een benefiet, verzamelen van emballagebonnen bij de Plus in Asten en organiseren van sponsorloop.


Team Bussel Noordkaap Challenge


Noordkaap Challenge 2019

Inmiddels is de kogel weer “door de kerk”. Er is besloten om weer mee te doen met de Noordkaap Challenge 2019 welke
As 6 december gaat teamBussel weer van start. Wederom voor kidz&Ko kinderdiabetes en Serious Request. De Volvo is gesponsord door autobedrijf Swinkels uit Asten-Heusden. Meer weten volg dan alles op hun facebook pagina.
Deze pagina kunt u vinden op Facebook onder de naam: noordkaap-challenge-teambussel


Noordkaap challenge


Noordkaap challenge met teamBussel
BHV opleiding en training door EHBHV Opleidingen EHBHV.nl uit Helmond

BHV training en opleiding door EHBHV uit Helmond

BHV opleiding en training door EHBHV Opleidingen EHBHV.nl uit Helmond

BHV training en opleiding door EHBHV

BHV training en opleiding, wat is dat en wat heeft dit te maken met Led verlichting? Bas Woudenberg benaderde ons voor een Led werklamp maar later meer hierover.
We vinden het leuk om eerst iets meer te vertellen over wat BHV training en opleiding inhoud.

Wat is BHV training ?

Elk bedrijf is volgens de Arbo-wet verplicht om zorg te dragen voor een goede bedrijfshulpverlening. Op deze manier kan direct worden ingegrepen tijdens een brand of bij andere calamiteiten en wordt er veel leed voorkomen bij werknemers en bezoekers.
Het aantal bedrijfshulpverleners (BHV-ers) binnen een bedrijf hangt o.a. af van hoe groot het bedrijf is en de risico’s binnen deze organisatie. Op basis van een Risico Inventarisatie en Evaluatie wordt dan vastgesteld hoeveel BHV-ers een bedrijf nodig heeft. Er moet ook rekening worden gehouden met het aantal bezoekers die mogelijk in een pand aanwezig kunnen zijn. Dit komt omdat een organisatie hier ook verantwoordelijk voor is.


BHV training en cursus in Helmond


BHV cursus volgen

Indien een werknemer BHV-er wil worden dan moet deze een BHV training / cursus bedrijfshulpverlening volgen. Deze BHV cursus / training bedrijfshulpverlening kan op veel verschillende cursuslocaties door het land gevolgd worden, maar ook via ‘In Company’ op de locatie van de organisatie zelf. Bedrijfshulpverleners leren o.a. gedurende deze BHV cursus een beginnende brand te bestrijden, maar ook het verlenen van eerste hulp en het evacueren van  personen uit een pand.
Wat ook goed is om te weten is dat een medewerker met alleen een EHBO-diploma geen BHV-er is. Bij deze persoon ontbreekt nog de kennis op het gebied van evacuatie en brandbestrijding. Een BHV-organisatie kan daarentegen wel bestaan uit een mengeling van BHV-ers en EHBO-ers, maar dit hangt ook af van de aanwezige risico’s binnen een organisatie.

EHBHV bij Matrho

EHBHV was een tijdje geleden bij Matrho in Helmond voor het geven van een BHV training. Die dag ontmoette ik Bas Woudenberg. Het bedrijf EHBHV uit Helmond ontdekte de voordelen van onze Led werklamp met accu. Als het gaat om veiligheid dan weet EHBHV hier alles van. Goed licht onder bepaalde omstandigheden kan zeer goed van pas komen. Maar waar gebruiken zij deze lamp voor?

Gebruik Led looplamp met accu

In de winter is het vroeg donker en elke dag of met regelmaat moeten de lesmaterialen in de bus. Meestal is het dan al donker. Het vervelende in de situatie is, dat als de deuren open gaan de bakverlichting aan gaat, maar ook na 5 minuten weer uitspringt. Vaak is de eigenaar nog niet klaar en moet het contact van de bus weer aangezet worden om het te herstellen. De 4sky lamp met accu lost dit probleem goed op. Maar de lamp wordt niet alleen daarvoor gebruikt. Ook als er achter de bus wordt gewerkt, geven van instructies en bij het opruimen wordt met regelmaat de kleine Led bouwlamp gebruikt. “Het blijft een handig ding zo vertelde de eigenaar van EHBHV uit Helmond.EHBHV uit Helmond

EHBHV uit Helmond ? Goed bedrijf?  Mijn ervaring is dat dit bedrijf goed weet waar deze mee bezig is. Daarnaast naar onze mening ook een bedrijf  dat zeer professioneel werkt.Maar wat kunt u verwachten van EHBHV ?

EHBHV.nl  heeft de focus op het geven van kwalitatief hoogwaardige trainingen en zijn vooral gericht op een zelfstandige en adequate inzet in de praktijk. Van EHBHV opleidingen mag u zeker verwachten, dat u ook daadwerkelijk snel leert optreden bij een incident.

Betaalbare kwaliteit

EHBHV.nl levert maatwerk en dat is waar zij vooral in uitblinken. Het is een proces van samenvoegen waarbij ook gekeken wordt naar de diversiteit aan cursisten, opdrachtgevers, de gestelde eisen van uit de klant en de wensen in een programma. Het voordeel hiervan is dat u een goed en een op maat gemaakt opleidingspakket krijgt, welke voldoet aan de richtlijnen van de Arbo-wet. In de korte opleidingen proberen zij de handelingen en de kennis over te dragen, opdat de cursist zich bewust is van wat en hoe het werkt. Desondanks zijn de prijzen van prijzen beslist concurrerend.

EHBHV werkt voornamelijk in-company

Verreweg de meeste opleidingen verzorgen zij In-company. In vergelijking met regionaal georganiseerde opleidingen liggen de prijzen bij hun vaak beduidend lager. Dit komt mede doordat zij lage exploitatiekosten hebben.
Om de kosten laag te houden en de kwaliteit goed te hebben, mogen de kleinere bedrijven in samenwerking met elkaar ook deze opleidingen In-company organiseren mits de opkomst naar verhouding is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld in winkelcentra, bedrijvencentra/keten of verzamelgebouwen.

Voor In-company opleidingen is het belangrijk dat er een ruimte (vergaderzaal of kantine) beschikbaar is en een buitenruimte aanwezig is om de blusoefeningen te houden.

Open inschrijving bij EHBHV trainingen

Voor individuele deelnemers organiseert EHBHV trainingen ook een aantal open inschrijvingen. Hiervoor bestaat er de mogelijkheid waarbij u zich rechtstreeks via de website kan aanmelden. De opleidingen zijn altijd voorzien van koffie, thee en zo nodig: lunch, versnaperingen, lesmateriaal en certificering. De trainingen gaan altijd door wanneer het minimum-aantal van 6 deelnemers zich heeft ingeschreven.

Contact gegevens EHBHV trainingen

Kapellerweg 17
5707JR Helmond

06-48854773

info@ehbhv.nl
www.ehbhv.nl

Victoria sieraden en juwelen

Victoria Sieraden


Victoria Sieraden en Juwelen


Victoria Sieraden

Led verlichting bij Victoria Sieraden ? Dat zal voor vele de meest gestelde vraag zijn.
4sky Lights heeft inmiddels enkele consulentes zeer blij gemaakt met de Led tube van Acculed.
Led-tube? Victoria juwelen zijn heel bijzonder. Maar hoe kan je dat dan beoordelen? Een goed oordeel geven maakt het makkelijker indien het Victoria sieraad met goed licht wordt bekeken. Wat is goed licht?


Victoria sieraden en Juwelen


Victoria Sieraden, de historie

Voordat we het e.a. verder gaan “belichten “vinden wij het leuk om iets meer te vertellen over Victoria sieraden. Wat maakt deze Victoria Sieraden zo speciaal?
Het verhaal van dit Belgische bedrijf begon 28 jaar geleden. Ondertussen is dit bedrijf enorm gegroeid en heeft een unieke collectie van meer dan 430 juwelen, stuk voor stuk tot in de kleinste details verfijnd, zodat u elke dag opnieuw kunt stralen!

Een goed product kan alleen gepromoot worden met mensen die weten waar zij over praten. Kennis en persoonlijk aandacht zijn vaak de beste “triggers “.
Het bedrijf Victoria sieraden en Juwelen heeft hier heel goed over nagedacht. De collectie is niet te koop op de hoek bij iedere juwelier maar uitsluitend verkrijgbaar tijdens de Victoria-party’s georganiseerd door hun consulenten. Iedere consulente is opgeleid en weet waar zij of hij over praat. Victoria heeft armbanden, horloges, halskettingen en ringen is het assortiment. Alle sieraden zijn van edelstaal en verguld met een gehonoreerde laag van zilver, Rose of goud.

Wat zijn sieraden en zijn geschiedenis

Sieraden: ze zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. In de hele wereld dragen veel mensen sieraden om hun lichaam te verfraaien. Als we terug kijken naar de prehistorie en de klassieke oudheid had het dragen van sieraden vooral andere functies.

Al sinds de oudheid zijn sieraden zeer populair onder de vrouwen maar ook bij mannen uit verschillende klassen. Toentertijd droeg men het sieraad meer als machtssymbool. De sieraden waren in die tijd veel soberder dan hedendaagse sieraden. In die tijd was de hals vaak versierd met een dierentand, steen, schelp of bot. Dit was een soort voorloper van de hedendaagse ketting.

In de Afrikaanse cultuur werden en worden sieraden vooral gebruikt om aan te duiden bij welke stam je hoort maar ook werden sieraden in de Egyptische beschaving gedragen. De oude farao’s droegen vanwege hun goddelijke status vooral sieraden van goud. In die tijd werden sieraden gedragen om een identiteit mee aan te duiden.

Sieraden in de Romeinse tijd

In de Romeinse tijd was de zegelring een populair sieraad bij de mannen. Met dit sieraad werden o.a. ook brieven verzegeld. Deze zegelring werd gemaakt van verschillende metalen waaronder bijvoorbeeld goud, zilver, brons en lood. Bij vrouwen was vooral de ring populair. Ook arme Romeinen droegen in die tijd sieraden. Vanwege geldgebrek waren deze sieraden van arme Romeinen meestal gemaakt van keramiek of brons.

Victoria Sieraden goed belicht

Als we kijken naar het concept van Victoria Sieraden, kunnen wij alleen beamen dat het concept goed werkt. In België zijn al 1800 consulentes werkzaam. Daarnaast is Victoria Sieraden en Juwelen ook actief in Nederland en zich aan het uitbreiden in Luxemburg, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Wij hebben enkele consulentes  gesproken en de conclusie was dat bij het promoten goede verlichting een belangrijke rol kan spelen in het nemen van beslissingen. Een goed belicht sieraad neemt vaak alle twijfels weg. Inmiddels zijn enkele consulentes van Victoria Sieraden en Juwelen zeer enthousiast over onze Led looplamp van Acculed. Dit model is niet alleen sierlijk maar belicht ook het object op een goede manier. De kleurtemperatuur is tussen de 5500 en 6000 kelvin. Dat is bijna daglicht. Ook is de Led tube instelbaar en kan gekozen worden uit verschillende lichtsterktes.

 


Victoria Sieraden

Contact gegevens van deze Consulente

Jolanda Veneman
Tel: 06-23732030
Mail: depaardenschuur@xs4all.nl

Info over party’s

Info voor een exclusieve party of losse verkoop neem dan contact op met  bovenstaande consulente

SB Safety Products

Compacte Ledbar gemonteerd door Dealer uit Limburg

SB Safety Products

Dealer uit Limburg bedacht de oplossing voor het inbouwen van extra verlichting

Onze dealer kwam met een mooie oplossing voor een auto met weinig inbouwruimte. Dit bedrijf verkoop al jarenlang onze Led verlichting. Deze Dealer denkt ook mee met de klant en komt altijd met gerichte oplossingen.
Als het gaat om wet en regelgeving, daar weet dit bedrijf ook alles van. Hun denkwijze is ook “beter kwaliteit als kwantiteit”. Veel klanten zijn dit bedrijf al dankbaar door de open en eerlijke communicatie.

Toyota werd voorzien van een compacte ledbar voor een beter zicht

Deze Toyota is niet zeer groot en biedt geen mogelijkheden voor de opbouw van een grote ledbar of Led verstralers. Het zou deze auto ook niet sieren om deze te voorzien van te grote Led lampen! Het moet juist binnen de juiste proportie zijn en effectief werken indien nodig is. SB Safety Products had daarom gekozen voor de zeer compacte ledbar SK201. Deze compacte ledbar geeft bijna 2000 lumen licht en dat is voldoende om een wegdek bij slecht licht beter te verlichten.

Deze compacte ledbar SK201 is ook volledig gekeurd en toegestaan voor gebruik op de openbare weg. Het resultaat is dan ook verbluffende en de klant was zeer tevreden. Zie hieronder enkele foto’s die zijn genomen van het lichtbeeld. Ook zijn er video opnames gemaakt die een mooi beeld geven van de prestaties van deze compacte ledbar.

Contact gegevens

SB Safety Products
Zandkuil 13
6074DE Melick

E-mail: Info@sbsafetyproducts.com
Website: www.sbsafetyproducts.com

Sam's Professional Services uit Helmond

SPS uit Helmond, Sam’s Professional Services

Sam's Professional Services uit Helmond


SPS uit Helmond is een professioneel bedrijf dat maatwerk levert

SPS uit Helmond ofwel Sam’s Professional services is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk. Sam den Ouden ontdekte de voordelen van de Ledtube LT-30. De draagbare Led looplamp zorgt voor een goed verlicht beeld tijdens het werken op een machine. Er is een gezegde “die heeft 2 rechter handen “. Als we dan de werkzaamheden bekijken van SPS uit Helmond, dan zien we dat deze man tot in perfectie producten op verzoek van de klant ontwerpt, bedenkt en met de goede kennis en materialen een uitstekend resultaat weet neer te zetten. Sam den Ouden heeft wel “drie rechterhanden” zou men kunnen stellen.

Sam den Ouden is een echte professional

SPS is intern gevestigd bij Matrho Industrial Services op de Lage dijk 27 in Helmond. Sam is de eigenaar van SPS uit Helmond. SPS is gespecialiseerd op het gebied van lastechniek, machineonderhoud en projectmontage. SPS uit Helmond levert maatwerk, kwaliteit en werkt alleen met de beste materialen. Daarnaast is SPS een bedrijf dat meedenkt met de klant. Ook denkt SPS uit Helmond in oplossingen waarbij problemen voortijdig worden onderschept. Hierdoor wordt de klant geheel ontzorgd.

SPS uit Helmond maakt unieke producten

Wij hebben een kijkje mogen nemen in de “keuken”van SPS uit Helmond. We waren geïmponeerd door zijn werkwijze en resultaten die wij hebben mogen bekijken. Hieronder enkele voorbeelden.

Ontwerpen en maken op maat gemaakte poort

Geheel in opdracht van de klant werd er een poort ontworpen die uniek is met een geheel eigen identiteit. Daarnaast werd deze poort vervaardigd met de beste materialen. Denk hierbij aan RVS en hardhout. Het resultaat was geweldig maar ook een mooie duurzame oplossing waar de klant nog jarenlang plezier van heeft.


Aanpassen van TUK TUK voor gebruik promotie op beurzen.

Wat denken jullie van een TUK TUK, vaak worden deze voertuigen ingezet voor promotionele doeleinden. SPS maakte deze TUK TUK wel heel bijzonder. Het uiteindelijke ontwerp sloot perfect aan op de wensen van de klant en het resultaat was verbluffend.


Denken in mogelijkheden en klanten ontzorgen

We ondervonden dat de gefabriceerde producten bij Sam’s professional services uit Helmond allemaal uniek waren. Of het nu gaat om het verbouwen van een TUK TUK, fabriceren van een opmaat gemaakte poort, niets is SPS uit Helmond teveel. Zoals eerder geschreven is SPS gevestigd bij Matrho Industrial Services. Dat heeft ook zijn voordelen omdat metaal en andere materialen indien nodig, vaak direct voorhanden zijn. Ook voor de Horeca bedacht SPS zeer mooie oplossingen waarbij de klant niet alleen werd ontzorgd, maar door de uitstraling de producten ook zorgen voor een verhoogde aantrekkingskracht. Complete buitenbanken werden ontworpen van staal en eikenhout. Deze buitenbanken hebben ook een unieke uitstraling. Oordeel zelf zou ik zeggen!


 

Het bieden van duurzame oplossingen

Wij zijn zeer enthousiast geworden over SPS uit Helmond en met name de knowhow, vakkennis, veelzijdigheid en professionaliteit maken dit bedrijf tot een topbedrijf. Hieronder nog enkele voorbeelden van producten die door SPS uit Helmond werden vervaardigd en die wij u zeker niet willen onthouden. We zien hier o.a. een maatwerkoplossing voor een keuken, op maat gemaakte stalen beplating voor een gaskachel, complete glaswand voor een horeca gelegenheid, op maat gemaakte rekken voor gastronormbakken voor een keuken in restaurant en een buitentafel.Goede verlichting belangrijk en helpt om secuur te werken

Bij SPS uit Helmond ontdekte Sam den Ouden ook de voordelen van de draagbare accu Led looplamp. De LT-30 accu lamp biedt zeer veel voordelen. Deze Led lamp met ingebouwde batterij is niet alleen waterdicht maar heeft ook nog een ingebouwde powerbank. Een uitbreiding met een afstandbediening is zelfs ook nog mogelijk. Voor deze Led lamp met batterij zijn er ook magneetvoetjes leverbaar zodat deze Led lamp met batterij / Led looplamp gemakkelijk blijft plakken op een metalen ondergrond.

Sam’s professional services uit Helmond maakte een speciale houder voor de Led looplamp, zodat deze bevestigd kon worden boven een machine. Een goed zicht is zeer belangrijk en verhoogt ook de nauwkeurigheid en snelheid bij werken.


Contact gegevens Sam’s Professional Services


 

 

 

 

Vulcan analyser gebruikt bij MATECH in Mierlo voor het testen van Led verlichting

MATECH is een bedrijf actief in de internationale metaal- en recycling markt

Vulcan analyser analyseert diverse metalen

De Vulcan analyser is een apparaat dat via een laser metalen kan analyseren. Fabrikanten roepen veel over hun producten maar is het ook zo? Is het materiaal ook van goede kwaliteit? Wij waren benieuwd naar de samenstelling van de behuizing en deden de proef op de som. MATECH is een bedrijf dat wij al langer kennen, en zij waren bereidt om ons te helpen. Hierbij komt de Vulcan analyser goed van pas. Maar eerst iets over MATECH in Mierlo.

MATECH in Mierlo

Het bedrijf MATECH is in 1999 opgericht en bestaat nu bijna 20 jaar. MATECH is zeer actief in de metaal en recycling markt. MATECH in Mierlo bedient alle klanten binnen de Benelux, en daarbuiten is een netwerk van exclusieve distributeurs die de producten van MATECH verkopen, en klanten ondersteuning bieden daar waar nodig is. Het bedrijf MATECH is altijd actief bezig geweest met de verkoop van metaal analyse apparaten die geschikt zijn voor de recycling markt. Naast de levering van draagbare Metaalanalyse-instrumenten, heeft MATECH in Mierlo nog veel meer producten in het assortiment. Denk hierbij aan Hydraulische knipscharen, Taurus mobiele machines, hydraulische alligatorscharen, mobiele kabelschaar en mobiele kraanscharen. Al deze machines maken het recyclen een stuk makkelijker en uiteindelijk is tijd = geld. De Vulcan analyser komt uit de laatste generatie van Metaal analyse apparaten. Iets meer weten over de historie van MATECH bezoek dan eens hun tijdlijn.

Waarom moeten we recyclen?

Eigenlijk is het heel simpel. Recycling draagt in onze wereld bij aan een beter leefmilieu; veel minder uitstoot van Co2, geen uitputting van onze fossiele brandstoffen en het behoud van onze bossen en de natuur. Recycling betekent ook het terugwinnen van grondstoffen uit afval en deze opnieuw hergebruiken. Bij recycling is het letterlijk een kringloop: van afval naar grondstoffen en vervolgens naar producten en weer rond. Recycling levert een besparing op van zowel grondstoffen als energie. Een besparing van grondstoffen, omdat er geen nieuwe grondstoffen voor nieuwe producten gebruikt hoeven worden en een energiebesparing, omdat het meer energie kost voor het produceren van nieuwe grondstoffen dan het energie verbruik bij recycling.

De nieuwste Vulcan analyser is een handheld metaal analyse apparaat.

Deze Vulcan analyser is de opvolger van de populaire mPulse en de mPulse is werelds eerste handheld metaalanalyse instrument dat gebruikt maakt van zogenaamde LIBS/ laser techniek.
Dit metaal analyse apparaat is zeer nuttig geweest om onze producten te analyseren. De Vulcan analyser is eigendom van Hitachi en is een van de snelste metaal analyse apparaten die er is.

4Sky Lights wil alleen hoogwaardige producten verkopen

De reden voor het analyseren staat hierboven eigenlijk al beschreven. De Vulcan analyser kon ons helpen om de behuizing van enkele Led werklampen en Ledbar te analyseren. Met de uitslag krijgen we een goede indruk over de samenstelling van het materiaal. De uitslag was voor ons geen verrassing, maar gaf ons wel weer de bevestiging dat wij samenwerken met de betere fabrikanten.Dodge W200 Pickup Truck 4x4

Dodge W200 Pickup Truck 4×4 met Led verlichting

Dodge W200 Pickup Truck 4×4 uit 1977

De Dodge W200 Pickup Truck 4×4, wie kent deze nu niet ? Voor veel mannen een droom om te hebben. Dit is niet zomaar een klassieker, dit is bijna een “formaat vrachtwagen “. Dat is ook wat de eigenaar Jannick van Barschot aantrok aan deze USA klassieker. Jannick van Barschot is vrachtwagen chauffeur en werkt bij Formule 1 Logistics in Eindhoven. Voor zijn dagelijks werk rijdt hij veel over diverse wegen in binnen en buitenland. In een truck zit je hoog en voel je jezelf snel veilig t.o.v. de personenwagens, en dat was juist hetgeen waarom hij helemaal verliefd werd op deze mooi Dodge W200 Pickup Truck 4×4.

De Dodge W200 Pickup Truck 4×4 met Led verlichting

Deze Dodge Pick-up Truck 4×4 is uit bouwjaar 1977 en er is in loop der jaren al veel aan deze Dodge Pick-up Truck verbouwd. Deze Dodge W200 Pickup 4×4 Truck weegt maar liefs 2500 kg en dat is bijna 2 keer zoveel als een gemiddelde middenklasse auto. Voor Jannick van Barschot gaat veiligheid boven alles, en deze Dodge W200 Pickup Truck 4×4 had een klein nadeel en dat was de slechte verlichting. Als beroeps chauffeur weet hij als geen ander dat goede verlichting zeer belangrijk is en het verschil kan maken tussen zien en gezien worden.

Toen Jannick deze Dodge w200 Pick-up kocht was deze nog voorzien van de standaard 7 inch halogeen koplampen. Dit waren op de weg net 2 “kaarsjes “en dat was voor Jannick een reden om hier als eerste aandacht aan te besteden. Veiligheid en een goed zicht op de weg vind hij heel belangrijk. Het besluit om de oude halogeen koplampen te vervangen door Led koplampen werd snel genomen.

Montage Led koplampen en Led verstralers op Dodge W200

De Sk112 Led koplampen ( in donkere kleur ) werden met een kleine aanpassing in deze Dodge W200 gemonteerd. Het lichtbeeld is perfect. Deze Led koplampen zijn volledig gecertificeerd en zijn toegestaan voor gebruik op de openbare weg. Ook werden er 2 Led verstralers op deze Dodge w200 Pickup truck gemonteerd. Zeker op buitenwegen achteraf, waar geen straatverlichting is, is dit geen overbodige luxe.
Zowel de koplampen als Led verstralers van 4Sky Lights hebben beide een positielicht. De verstralers geven samen ongeveer 10.000 lumen licht, en dat is nagenoeg om een voetbalveld ver te schijnen.

Led Achteruitrijverlichting op Dodge W200

Het lichtbeeld aan de voorzijde is perfect, maar aan de achterzijde was het nog belabberd. In het donker zag je vrij weinig en hoe zonde zou het zijn dat je schade rijdt door een slecht zicht aan de achterzijde. Met 2 goedgekeurde Led achteruitrijlampen was dit probleem ook snel opgelost.

Ook deze 2 Led lampen zijn volledig R23 gecertificeerd.  Deze lampen mogen rechtstreeks worden aangesloten op de achteruitrijverlichting, die standaard bij de Dodge W200 pickup Truck zijn ingebouwd. De investering van minder dan 100 euro aan verlichting op de achterzijde van de Dodge w200, voorkom je mogelijk duizenden euro’s aan schade, die mogelijke wijze zou kunnen ontstaan door slecht zicht.