Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift monteerde Led verlichting

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift

“Met mij op mijn mobiele kraan kun je alle kanten op!”

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift is een jonge zelfstandige ondernemer sinds 2010, gevestigd in Zeist – onder de rook van Utrecht – , gestart door Reijer van der Grift, die al langer werkzaam was in de Grond, Weg en Waterbouw-sector. Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift verhuurt machines met bediening zoals: mobiele kraan, shovel (inclusief klein materiaal en hulpstukken), trekker inclusief kieper.

Ouderwets vakmanschap

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift beschikt over verschillende machines voor allerlei werkzaamheden. Iedereen is bij hun welkom, zakelijk en particulier en van kleine tot grote klus. Ouderwets vakmanschap in combinatie met de nieuwste technieken staat garant voor kwaliteit van al onze producten en diensten. De veelzijdigheid kenmerkt zich door de grote diversiteit van diensten die zij aanbieden. Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift beschikt over de benodigde VCA-certificering waarmee het bedrijf aantoont dat veiligheid, gezondheid en milieu voorschriften conform de richtlijnen uitgevoerd worden.

Werken in het donker

Door Reijer van der Grift uit Zeist wordt er ook vaak in de nacht gewerkt. Goede verlichting is voor hun van cruciaal belang. Goede verlichting betekent voor hun veiligheid, efficiëntie en nauwkeurig kunnen werken. Door sneller en nauwkeuriger te kunnen werken gaan zij ook tijd besparen en TIJD = GELD.

Montage Led verlichting

Reijer van der Grift monteerde al diverse Led werklampen van 4sky Lights. Op de Volvo EW160 kraan werden 2 120 watt breedstralers gemonteerd. Daarnaast werd de AZ150E Shovel van Ahlmann voorzien van Led koplampen. Bij de Shovel van Ahlmann zijn de koplampen standaard in het dak gemonteerd. Ook staan de knipperlichten en breedte lampen kort op de cabine. Voor het tegemoetkomende verkeer kan dit voor verwarring zorgen. Door het plaatsen van de Led koplampen op een andere plaats, wordt de zichtbaarheid voor tegemoetkomende verkeer vergroot. Daarnaast is ook de weg veel beter verlicht.

 Waarom dit merk, was de vraag aan Reijer van der Grift?

Het antwoord was: “Het bedrijf staat achter zijn product en alles is snel en goed geregeld. Ook als er een keer wat problemen zijn wordt het goed opgelost”.

Contact gegevens Reijer van der Grif

Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift neemt u graag het werk uit handen en staat voor u klaar. Heeft u vragen? Neem dan contact met op via 06 – 46 205 889 of rvdgrift@hotmail.com. Grondverzetbedrijf Reijer van der Grift helpt u graag verder.