Led bar en Led verstralers op Quad en Buggy

Led bar en Led verstralers op Quad en Buggy

Het monteren van een Led bar en Led verstralers op Quad en Buggy is geen overbodige luxe. Bij het gebruik van deze Off-road voertuigen is goede verlichting op moeilijke terreinen zeker belangrijk wanneer het donker is. Je Quad/Buggy in de nacht besturen is niet ongevaarlijk,maar met een goede Led Light Bar of Led verstraler wordt het risico aanzienlijk verminderd.

‘S Nachts rijden met een Quad of Buggy heeft  risico’s,maar door het gebruik van een goede Led Light Bar en/of Led verstralers verbetert u uw zichtbaarheid en is het de beste manier om een ​​optimale helderheid op uw pad te bereiken. Het vinden van de beste Led verlichting voor uw Buggy/ Quad  kan uw tijd en energie kosten, daarom hebben we onderzoek gedaan om alles te weten te komen wat het best aan u wensen voldoet.

Veel mogelijkheden voor montage

Er zijn diverse mogelijkheden voor montage. Er zijn Led Light Bars die aan de onderzijde bevestigingsmogelijkheden hebben, maar ook zijn er modellen waarbij de bevestiging aan de zijkanten mogelijk is. Op een Quad zal een grote Led Light Bar niet gemonteerd kunnen worden,daar is dit voertuig te smal voor. Een Buggy daarentegen wel. Daar is vaak op het dak meer ruimte voor montage van een grotere Led Light Bar.

Wat verder belangrijk is om te weten,of de Buggy/ Quad op de openbare weg komt. Met een kenteken kan het de keuze mogelijk beeninvloeden. Denk hierbij aan een gekeurde Led Light bar of Led verstralers. Meer hier over weten kijk dan ook eens bij INFO op onze website.