Over ons

Professionele leverancier van Led verlichting

Sinds 2012 zijn wij actief met het importeren en het verkopen van led verlichting. Ons bedrijf richt zich tot heden op de betere kwaliteit Led-verlichting geschikt voor 12V en 24V, waaronder Led-bars, Led werklampen, Led zoeklichten en Led signaleringsverlichting. Bij ons staat de klant altijd centraal en het leveren van hoge kwaliteitsproducten heeft altijd de hoogste prioriteit gehad.

Breed assortiment Led verlichting 12V-24V

4SKY Lights kent een ruime historie in het leveren en modificeren van verlichting voor professionele bedrijven maar ook projecten voor overheidsinstanties. 4SKY Lights heeft een breed assortiment aan producten waaronder de led werklamp, Ledbar, Led verstraler, Led breedstraler, signaleringsverlichting en zoeklichten met bijna allemaal een ECE-typegoedkeuring voor gebruik op de openbare weg. De producten die 4SKY lights levert zijn geschikt voor diverse doeleinden en inzetbaar in de industriële, bouwkundige, agrarische, transport, hobby, scheepvaart, overheid en ook de commerciële sector.

4SKY Lights , leverancier van de betere kwaliteit Led-verlichting 12V 24V. Een onderneming die werkt met een lange termijn visie, staat voor Optimaal adviseren, goede service en werkt met kwaliteits- producten.

ledbar - lightsbar

Kwaliteit en servicegericht

Mede dankzij de promotieactiviteiten, het uitgekiend assortiment, servicegericht werken en de goede kwaliteit, kon 4SKY Lights doorgroeien tot een bekende en betrouwbare leverancier in binnen en buitenland.

Er is over 4sky Lights de afgelopen jaren ook veel gepubliceerd in vaktijdschriften, zoals het 4WD magazine, op de website van terrein.nu en enkele kranten. 4SKY Lights is uiteraard zeer actief geweest op beurzen, waaronder: Offroad Budel, Dima beurs en de Automotive trade beurzen.

In 2022 zijn we na een aantal bewogen jaren gestopt met het dealernetwerk en samenwerkingen aangegaan met leveranciers binnen de EU, met een gelijkwaardige visie om zo samen een duurzame toekomst op te bouwen.

Wij geloven in de kracht van een goede verbinding tussen niet alleen samenwerken met partners, maar ook met onze klanten. Verder willen wij ons netwerk nog verder verstevigen door het netwerk van montagepartners verder uit te breiden. In deze fase zullen wij onze MISSIE nooit uit het oog verliezen.

Onze missie en visie

In 2016 werden wij gevraagd om mee te denken aan een oplossing voor verlichting op Resque schepen. Mensen waren in nood en voor de kust in Griekenland dobberde toen veel gammele bootjes met toen vaak vrouwen en kinderen aan boord. Goede verlichting zou levensreddend kunnen zijn dus wij waren trots dat wij mee mochten denken aan een oplossing. Er was toen sprake van een noodsituatie.

Wie had toen ooit kunnen denken dat Nederland in 2020 ook in ‘nood’ zou verkeren? En niet alleen Nederland maar in meerdere landen ging de samenleving op ‘slot’. Naast het emotionele leed bij mensen gingen er ook veel bedrijven failliet en de middenstand en de ZZP-ers werden hard geraakt.

Led verstralers - scheepvaart

Leveren positieve bijdrage aan de samenleving

In de periode waarbij er wereldwijd sprake was van een crisis ging bij niemand onopgemerkt voorbij, en ook ons bedrijf werd door de crisis hard geraakt maar in deze periode hebben wij niet stil gezeten.

Stilzitten was achteruitgang en in die periode hebben wij ook andere bedrijven en mensen gestimuleerd om positief te blijven. Ons motto is altijd geweest;’samen staan we sterk”. We boden ondersteuning bij bewustwordingsprocessen en het leveren van een positieve bijdrage aan de samenleving was de kern waar het om ging. In het zaken doen staat de mens centraal maar ook in die periode was dat voor ons onveranderd. We hebben veel geleerd en ook die kennis zetten we nu nog dagelijks in om onze onderneming nog succesvoller te maken.

Ja dat wil ik, ik wil graag iets kopen bij 4sky Lights

Voor 4sky Lights staat de klant altijd centraal en alle producten die wij leveren, worden geleverd met een standaard garantie van minimaal 12 tot 36 maanden tenzij anders is aangegeven. Het leveren van hoogwaardige kwaliteits producten heeft bij ons de hoogste prioriteit. Voor meer informatie over onze producten, bezoek dan onze winkel waar wij meerdere lampen aanbieden geschikt voor diverse voertuigen. Met de navigatiebalk in onze winkel wordt het nog makkelijker om bepaalde producten te vinden. Wilt U klant worden bij ons, wij heten U van harte welkom.

  • Led verstraler 9 inch met ingebouwde flitsers