Led verlichting voor de auto wint aan populariteit

Led verlichting voor de auto waaronder bijvoorbeeld een Led Light Bar wint steeds meer aan populariteit. Een goed zichtveld is heel belangrijk maar er zijn tal van opties om Led verlichting in de auto in en op te bouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Led Bulbs die ter vervanging van de huidige halogeen lampen worden ingebouwd. Ons advies is om eerst contact op te nemen met de verzekeringsmaatschappij omdat na onderzoek veel maatschappijen de schade gaan verhalen op de eigenaar van de auto, indien blijkt dat het ongeval direct in verband staat met deze Led verlichting. Meer weten hierover kijk dan eens op onze INFO pagina.

Led verlichting voor de auto

Led verlichting voor de auto

Led verlichting voor de auto zoals Led verstralers, Led Light bar, Led werklampen

Er wordt steeds meer Led werk verlichting op de markt gebracht die zeker een toegevoegde waarde heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een achteruitrijlamp volledig gekeurd met een R23. Deze kan aan de achterzijde worden geplaatst en gekoppeld worden met de achteruitrijverlichting. Als de lamp in een hoek van 30 graden wordt geplaatst zal dit bij de APK ook worden goed gekeurd.

Ook de Led Light Bar wint aan populariteit. Steeds meer komen er Led Light Bars op de markt die zeker niet misstaan op een auto. Vaak zijn deze zeer compact en volledig goed gekeurd voor gebruik op de openbare weg.

Wet en regelgeving gebruik en montage van een Led Light Bar, Led verstralers en Led werklamp op een auto

Maar ook bij montage van Led verlichting voor de auto zijn officieel regels aan verbonden. Indien je hier meer over wil weten adviseren wij onze INFO pagina’s te bestuderen. Daar is veel informatie terug te vinden die gaat over dit onderwerp.

Hieronder ziet u een aantal foto’s met voorbeelden van auto’s waar een Led Light Bar, Led werklampen en Led verstralers zijn opgebouwd.