Manege Meulendijks Juli 2017

Manege Meulendijks Juli 2017. 4SKY LIGHTS was hier enkele dagen aanwezig.

Op Manege Meulendijks was 4SKY Lights aanwezig in Juli 2017. Er waren enkele dagen dat er wedstrijden werden georganiseerd. 4SKY LIGHTS had een compleet assortiment aan Led werklampen die geschikt zijn voor diverse doeleinden. 4SKY Lights stond daar in samenwerking met Roan4x4.

Manege Meulendijks biedt vele faciliteiten

Ruitersportcentrum Meulendijks biedt vele faciliteiten  indien u een leuk evenement wil gaan organiseren.voor het organiseren van uw evenement. Zowel voor de ruiter als het bedrijfsleven biedt Manege Meulendijks U een unieke locatie voor al uw feesten, evenementen, vergaderingen en groepsovernachtingen.

Al gaat het om een verjaardag met een bescheiden aantal gasten of een gezellige familiebarbecue of ponykamp, voor ieder evenement biedt Ruitersportcentrum Manege Meulendijks u de perfecte locatie. Ruitersportcentrum Meulendijks beschikt over diverse ruimtes, die u voor kleine en grote bijeenkomsten kunt huren tot ca 100 personen. Maar ook bestaat er de mogelijkheid tot geven van een ‘buitenfeest’ met bijvoorbeeld een barbecue op een privé terras met buitenbar. Deze manege in Geldrop / Heeze is gelegen aan de Strabrechtse Heide op een van de mooiste locaties van Noord-Brabant.

Strabrechtse Heide

De strabrechtse heide is een uitgestrekt natuurgebied waar u heerlijk kan wandelen met uw paard. De manage is gelegen aan de grens van dit gebied. U kunt met uw paard leuke routes maken in een stille en rustige omgeving. Nadien kunt u bij Manege Meulendijks heerlijk genieten van een drankje. Er is ook een kleine kaart zodat u eventueel kleine gerechten kunt bestellen.


Contact gegevens Ruitersportcentrum Meulendijks

Bezoekadres:

RSC Manege Meulendijks
Strabrechtseheideweg 6
5591 TZ  Heeze

Het ook mogelijk om iemand persoonlijk te spreken, hiervoor hanteren zij onderstaande tijden.
Maandag t/m vrijdag tussen 12:00-16:00 op telefoonnummer 06 52 31 74 24

Voor aankoop en verkoop paarden, pensionstalling en stageplek kunt u contact opnemen met Maria Adelaars-Meulendijks op telefoonnummer +31 (0)6 53 46 51 47