Roan4x4 uit Best

Roan4x4 is importeur Chamion generatoren en Warrior lieren

Roan4x4 uit Best , Importeur van Warrior Lieren

Roan4x4 is actief met de verkoop van Warrior Lieren. Naast de verkoop van Warrior Lieren is Roan4x4 uit best ook actief met de verkoop van led-werklampenLed koplampen , Led verstralers  en Led flitsers. Niet alleen is Roan4x4 actief wede verkoper van deze led verlichting maar daarnaast ook nog actief met de verkoop van producten voor o.a. Landrover, Defender en Discovery.

ROAN 4×4 Dealer van led werkampen, ledbars en verstralers van 4SKY LIGHTS

ROAN4x4 uit Best

Warrior Lieren

Roan4x4 is min of meer ontstaan in de (offroad) praktijk bij mannen die al langere enthousiast bezig zijn met overmatige, maar gezonde, off-road passie in combinatie met het merk Land Rover. De man met de langste levenservaring binnen Roan 4×4 is Anton van Asseldonk. Daarbij is Eric werkzaam voor Roan 4×4 uit Best zijn “rechterhand “die zich ook met volle overtuiging en enthousiasme in de 4×4 wereld heeft gestort.

Roan4x4 is ook importeur van Champion Generatoren

Roan4x4 importeert ook de Champion generator . Bij Roan 4×4 zijn ze gespecialiseerd in dit product waar in de commerciële, industriële en huishoudelijke omgeving veelvoudig vraag naar is. Deze energie zuinige producten komen allemaal uit de VS maar worden ook in Groot-Brittannië ontworpen en gebouwd Ze zijn getest in de meest veeleisende omgevingen om er zorg voor te dragen dat een constant kwaliteitsniveau wordt bereikt. Voor deze erkenning is Roan4x4 bekroont met de exclusieve Europese distributeur rechten van de legendarische Amerikaanse Champion merk. In 2017-2018 is er door Roan4x4 gewerkt aan een project waarbij gebruik wordt gemaakt van de 4SKY werklampen.

Champion generator

Warrior Offroad Challenge

Mede met behulp van sponsoren wordt er jaarlijks de Warrior Offroad Challenge georganiseerd voor de enthousiaste 4×4 rijder. De opzet van het evenement is dat van ieder team diens vaardigheden en teamwork wordt getest. Met hun auto gaan ze dan verschillende obstakels zien te bedwingen. Dit gebeurd dan onder druk van de tijd. De uitdagingen zijn uitgezet in diverse proeven en deze zijn speciaal ontworpen om de teams en hun voertuigen te testen op hun offroad vaardigheden en vindingrijkheid. Indien u graag meer wil weten over de Warrior Offroad Challenge bezoek dan eens de pagina op de site van Roan4x4.

Roan4x4 uit Best bezoeken

Roan 4×4 uit Best bezoeken is geen probleem. Voor meer info kunt u ook altijd even bellen met het bedrijf voor het maken van een afspraak. Op de website van 4SKY Lights kunt u al veel nuttige informatie terugvinden over de diverse mogelijkheden bij Led-werklampen, de Ledbar, Led Light bar  Led Verstraler , Led-flitsers en Led zoeklamp.

Roan4x4

Heuveleindseweg 20
5684NC Best
Noord-Brabant

Tel: 0499-372911
Email: info@roan4x4.nl

Openingstijden :

Van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.30 uur