Compacte Ledbar gemonteerd door Dealer uit Limburg

SB Safety Products

Dealer uit Limburg bedacht de oplossing voor het inbouwen van extra verlichting

Onze dealer kwam met een mooie oplossing voor een auto met weinig inbouwruimte. Dit bedrijf verkoop al jarenlang onze Led verlichting. Deze Dealer denkt ook mee met de klant en komt altijd met gerichte oplossingen.
Als het gaat om wet en regelgeving, daar weet dit bedrijf ook alles van. Hun denkwijze is ook “beter kwaliteit als kwantiteit”. Veel klanten zijn dit bedrijf al dankbaar door de open en eerlijke communicatie.

Toyota werd voorzien van een compacte ledbar voor een beter zicht

Deze Toyota is niet zeer groot en biedt geen mogelijkheden voor de opbouw van een grote ledbar of Led verstralers. Het zou deze auto ook niet sieren om deze te voorzien van te grote Led lampen! Het moet juist binnen de juiste proportie zijn en effectief werken indien nodig is. SB Safety Products had daarom gekozen voor de zeer compacte ledbar SK201. Deze compacte ledbar geeft bijna 2000 lumen licht en dat is voldoende om een wegdek bij slecht licht beter te verlichten.

Deze compacte ledbar SK201 is ook volledig gekeurd en toegestaan voor gebruik op de openbare weg. Het resultaat is dan ook verbluffende en de klant was zeer tevreden. Zie hieronder enkele foto’s die zijn genomen van het lichtbeeld. Ook zijn er video opnames gemaakt die een mooi beeld geven van de prestaties van deze compacte ledbar.

Contact gegevens

SB Safety Products
Zandkuil 13
6074DE Melick

E-mail: Info@sbsafetyproducts.com
Website: www.sbsafetyproducts.com