SB Safety Products

SB Safety Products

SB Safety Products is uw adres voor al uw voertuigsignaleringsverlichting, zoals zwaailampen, daksets, flitsers en meer. Ook voor andere verlichting kunt u bij ons terecht, zoals een ledbar gekeurd, werklampen, aanhanger/trailer verlichting, achterlichten, scheepvaart verlichting en meer.

Wij adviseren u bij het kiezen van een optimaal product voor het plaatsen, vervangen en/of wijzigen van uw verlichting. Hierdoor ontstaat dan ook maatwerk, omdat ieder voertuig, situatie en het gebruik van de verlichting verschillend is. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de klant en de wettelijke eisen die aan de verlichting, plaatsing en het gebruik verbonden zijn.

Wij gaan voor veiligheid!

Een gevoel van vertrouwen, door service en kwaliteit tegen concurrerende prijzen op de eerste plaats te zetten, daar staat SB Safety Products voor. Dit gevoel is belangrijk daar ons product uw veiligheid is!

Wij hebben voor de ledverlichting van 4SKY Lights gekozen omdat deze van hoge kwaliteit is. Tevens geeft de lange garantie aan hoeveel vertrouwen 4SKY Lights in haar producten heeft. U kunt als klant dus bouwen op een product dat uw continuïteit waarborgt en uitval tot een minimum beperkt.

U kunt bij SB Safety Products ook terecht voor producten van:

  • 4SKY Lights
  • LED Autolamps
  • Redtronic
  • Britax
  • Hella
  • Whelen

SB Safety Products
Zandkuil 13
6074DE Melick

E-mail: Info@sbsafetyproducts.com
Website: www.sbsafetyproducts.com

KvK: 59916990

 

SB Safety products 4SKY LIGHTS