SPS uit Helmond, Sam’s Professional Services

Sam's Professional Services uit Helmond


SPS uit Helmond is een professioneel bedrijf dat maatwerk levert

SPS uit Helmond ofwel Sam’s Professional services is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van maatwerk. Sam den Ouden ontdekte de voordelen van de Ledtube LT-30. De draagbare Led looplamp zorgt voor een goed verlicht beeld tijdens het werken op een machine. Er is een gezegde “die heeft 2 rechter handen “. Als we dan de werkzaamheden bekijken van SPS uit Helmond, dan zien we dat deze man tot in perfectie producten op verzoek van de klant ontwerpt, bedenkt en met de goede kennis en materialen een uitstekend resultaat weet neer te zetten. Sam den Ouden heeft wel “drie rechterhanden” zou men kunnen stellen.

Sam den Ouden is een echte professional

SPS is intern gevestigd bij Matrho Industrial Services op de Lage dijk 27 in Helmond. Sam is de eigenaar van SPS uit Helmond. SPS is gespecialiseerd op het gebied van lastechniek, machineonderhoud en projectmontage. SPS uit Helmond levert maatwerk, kwaliteit en werkt alleen met de beste materialen. Daarnaast is SPS een bedrijf dat meedenkt met de klant. Ook denkt SPS uit Helmond in oplossingen waarbij problemen voortijdig worden onderschept. Hierdoor wordt de klant geheel ontzorgd.

SPS uit Helmond maakt unieke producten

Wij hebben een kijkje mogen nemen in de “keuken”van SPS uit Helmond. We waren geïmponeerd door zijn werkwijze en resultaten die wij hebben mogen bekijken. Hieronder enkele voorbeelden.

Ontwerpen en maken op maat gemaakte poort

Geheel in opdracht van de klant werd er een poort ontworpen die uniek is met een geheel eigen identiteit. Daarnaast werd deze poort vervaardigd met de beste materialen. Denk hierbij aan RVS en hardhout. Het resultaat was geweldig maar ook een mooie duurzame oplossing waar de klant nog jarenlang plezier van heeft.


Aanpassen van TUK TUK voor gebruik promotie op beurzen.

Wat denken jullie van een TUK TUK, vaak worden deze voertuigen ingezet voor promotionele doeleinden. SPS maakte deze TUK TUK wel heel bijzonder. Het uiteindelijke ontwerp sloot perfect aan op de wensen van de klant en het resultaat was verbluffend.


Denken in mogelijkheden en klanten ontzorgen

We ondervonden dat de gefabriceerde producten bij Sam’s professional services uit Helmond allemaal uniek waren. Of het nu gaat om het verbouwen van een TUK TUK, fabriceren van een opmaat gemaakte poort, niets is SPS uit Helmond teveel. Zoals eerder geschreven is SPS gevestigd bij Matrho Industrial Services. Dat heeft ook zijn voordelen omdat metaal en andere materialen indien nodig, vaak direct voorhanden zijn. Ook voor de Horeca bedacht SPS zeer mooie oplossingen waarbij de klant niet alleen werd ontzorgd, maar door de uitstraling de producten ook zorgen voor een verhoogde aantrekkingskracht. Complete buitenbanken werden ontworpen van staal en eikenhout. Deze buitenbanken hebben ook een unieke uitstraling. Oordeel zelf zou ik zeggen!


 

Het bieden van duurzame oplossingen

Wij zijn zeer enthousiast geworden over SPS uit Helmond en met name de knowhow, vakkennis, veelzijdigheid en professionaliteit maken dit bedrijf tot een topbedrijf. Hieronder nog enkele voorbeelden van producten die door SPS uit Helmond werden vervaardigd en die wij u zeker niet willen onthouden. We zien hier o.a. een maatwerkoplossing voor een keuken, op maat gemaakte stalen beplating voor een gaskachel, complete glaswand voor een horeca gelegenheid, op maat gemaakte rekken voor gastronormbakken voor een keuken in restaurant en een buitentafel.Goede verlichting belangrijk en helpt om secuur te werken

Bij SPS uit Helmond ontdekte Sam den Ouden ook de voordelen van de draagbare accu Led looplamp. De LT-30 accu lamp biedt zeer veel voordelen. Deze Led lamp met ingebouwde batterij is niet alleen waterdicht maar heeft ook nog een ingebouwde powerbank. Een uitbreiding met een afstandbediening is zelfs ook nog mogelijk. Voor deze Led lamp met batterij zijn er ook magneetvoetjes leverbaar zodat deze Led lamp met batterij / Led looplamp gemakkelijk blijft plakken op een metalen ondergrond.

Sam’s professional services uit Helmond maakte een speciale houder voor de Led looplamp, zodat deze bevestigd kon worden boven een machine. Een goed zicht is zeer belangrijk en verhoogt ook de nauwkeurigheid en snelheid bij werken.


Contact gegevens Sam’s Professional Services