Het Sluisje in Geldrop maakt heerlijke Pizza en Shoarma

Het Sluisje in Geldrop maakt o.a. heerlijke Pizza en Shoarma

’ t Sluisje in Geldrop is onlangs geopend

Het Sluisje in Geldrop, natuurlijk vraagt iedereen zich af, wat heeft 4Sky Lights nu te maken met een Pizza, Shoarma / Grill room ‘ T Sluisje in Geldrop, en waarom dit bericht op een site die gaat over Led werklampen. Wij waren toevallig in de buurt van ‘Het Sluisje in Geldrop en waren nieuwsgierig naar de nieuw geopende zaak. Wij hadden besloten om deze nieuw geopende zaak te bezoeken. Wij waren enigszins verbaasd dat alles zo keurig en netjes was geregeld bij ‘ t Sluisje. We waren ook benieuwd naar de smaak van de Pizza en Shoarma maar dat was dik voor elkaar !

Iedere ondernemer heeft te maken met verlichting. Zeker in deze donkere tijden is goede verlichting van essentieel belang. Veiligheid staat voor alles. Voor iedere ondernemer geldt ; ” Time is money “. Maar niet alleen geld is altijd het belangrijkste, maar veiligheid is naar onze mening een belangrijker aspect. Gelukkig denkt deze eigenaar van Het Sluisje hier hetzelfde over.

Het Sluisje en 4sky lights ? Hoe zit dat ?

Zoals eerder aangeven waren wij ook enigszins verrast door de nieuw geopende zaak het Sluisje in Geldrop. Zeker op een locatie waar eerdere pizza ondernemers niet in staat waren geweest om hun onderneming tot een succes te maken.

Tijdens ons bezoek bij het Sluisje in Geldrop hadden ook wij een heerlijke pizza en shoarma schotel gegeten en kwamen in gesprek over verlichting. Niet alleen een goede pizza en Shoarma is belangrijk maar goede verlichting was volgens de eigenaar een belangrijk aspect. De eigenaar ( Muis ) van het Sluisje is van mening, dat goede verlichting ook van toepassing kan zijn op het veiligheidsaspect.

Natuurlijk is er bij iedereen nu de vraag ” waar hebben we het dan over ” ? Immers door een extra lamp gaat een pizza niet beter smaken! Dus hoe zit het dan ?

De eigenaar van de grillroom het Sluisje in Geldrop vertelde ons het volgende: ” de verlichting op de buitenplaats achter is niet zeer goed,  de containers staan vrij in het donker en de huurbaas heeft tot heden nog geen oplossing geboden ” .

Veiligheid gaat boven alles bij het Sluisje in Geldrop

Deze ondernemer van Het Sluisje heeft het verhaal heel goed begrepen. Hij weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid is, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn personeel.
Met alleen een goede Pizza of Shoarma schotel zijn we er nog niet! De hr Muis van het Sluisje pakt dit verhaal heel goed op!

Deze blog hebben we geschreven omdat we super trots zijn op deze ondernemer. Als startend ondernemer bij het Sluisje beseft hij als geen ander hoe belangrijk het veiligheidsgevoel is.

De LT-15 Led looplamp, een mooie oplossing voor ’ T Suisje in Geldrop

In ons gesprek kwam de LT-15 aan de orde. De Lt-15 zou een mooie tijdelijke oplossing kunnen bieden. De LT-15 van accu Led geeft voldoende licht om de achterplaats mee te verlichten. Daarnaast heeft deze Led looplamp met ingebouwde accu ook nog een SOS functie ingebouwd.
Het voordeel van deze SOS functie is dat wanneer er een overval zou zijn, je deze indien mogelijk op straat kan gooien bij het afsluiten van het pand. Niet getreurd bij regen, de LT-15 is volledig waterdicht. En het mooiste komt nog, mocht je een melding willen doen via de telefoon die op 2% staat, geen ” man overboord “. De LT-15 heeft een ingebouwde powerbank!

Grillroom en pizzeria ’ T Sluisje biedt alleen kwaliteit als het gaat over Pizza en Shoarma

Het Sluisje staat net als 4Sky Lights voor kwaliteit. Wij geloven in een lange termijn visie en dat was ook na ons gesprek de trigger dat ‘t Sluisje in Geldrop onze aandacht kreeg. Om deze reden wilden wij hier graag wat aandacht aan besteden en deze ondernemer van ‘t Sluisje in Geldrop in een ” zonlicht ” plaatsen.

Het Sluisje heeft uitgebreid assortiment aan o.a. Pizza, Shoarma, kip schotels etc.. etc..

We gaan deze blog afsluiten maar willen toch graag vermelden dat ‘t Sluisje een hele mooie locatie is om een keer heerlijk te gaan eten. Deze Grill / Pizza zaak maakt zeer mooie Pizza en Shoarma gerechten en is zeker de moeite waarde om een keer te gaan eten. Het menu van het Sluisje in Geldrop ziet er ook zeer aantrekkelijk uit en denk hierbij aan verse salades, soep, broodjes, schotels, mix schotels, broodje shoarma, broodje kipfilet en veel verschillende pizza’s. Natuurlijk zijn er bij het Sluisje in Geldrop ook variaties en persoonlijke wensen mogelijk maar dat is wel afhankelijk van de bezetting bij ‘t Sluisje in Geldrop

Pizza en Shoarma bij Het Sluisje in Geldrop

Contact gegevens het Sluisje in Geldrop

Openingstijden t’ Sluisje in Geldrop

Maandag t/m Donderdag van 16:00 tot 01:00 uur.
Vrijdag en Zaterdag van 16:00 tot 02:00 uur
Zondag van 16:00 tot 00.00 uur

Adres:

Het Sluisje in Geldrop

Sluistraat 63
5666AM Geldrop

Telefonisch contact: 040-2025974

Bezorgen is mogelijk. Zij bezorgen in Geldrop, Mierlo, Heeze, Nuenen en Eindhoven.

Het Sluisje in Geldrop maakt heerlijke Pizza en Shoarma
LT-15 led looplamp met SOS functie
Led-lamp met batterij oplaadbaar LT15 met ingebouwde powerbankl
Oplaadbare Led werklamp met SOS functie
Led-lamp met batterij oplaadbaar LT15