BHV training en opleiding door EHBHV uit Helmond

BHV opleiding en training door EHBHV Opleidingen EHBHV.nl uit Helmond

BHV training en opleiding door EHBHV

BHV training en opleiding, wat is dat en wat heeft dit te maken met Led verlichting? Bas Woudenberg benaderde ons voor een Led werklamp maar later meer hierover.
We vinden het leuk om eerst iets meer te vertellen over wat BHV training en opleiding inhoud.

Wat is BHV training ?

Elk bedrijf is volgens de Arbo-wet verplicht om zorg te dragen voor een goede bedrijfshulpverlening. Op deze manier kan direct worden ingegrepen tijdens een brand of bij andere calamiteiten en wordt er veel leed voorkomen bij werknemers en bezoekers.
Het aantal bedrijfshulpverleners (BHV-ers) binnen een bedrijf hangt o.a. af van hoe groot het bedrijf is en de risico’s binnen deze organisatie. Op basis van een Risico Inventarisatie en Evaluatie wordt dan vastgesteld hoeveel BHV-ers een bedrijf nodig heeft. Er moet ook rekening worden gehouden met het aantal bezoekers die mogelijk in een pand aanwezig kunnen zijn. Dit komt omdat een organisatie hier ook verantwoordelijk voor is.


BHV training en cursus in Helmond


BHV cursus volgen

Indien een werknemer BHV-er wil worden dan moet deze een BHV training / cursus bedrijfshulpverlening volgen. Deze BHV cursus / training bedrijfshulpverlening kan op veel verschillende cursuslocaties door het land gevolgd worden, maar ook via ‘In Company’ op de locatie van de organisatie zelf. Bedrijfshulpverleners leren o.a. gedurende deze BHV cursus een beginnende brand te bestrijden, maar ook het verlenen van eerste hulp en het evacueren van  personen uit een pand.
Wat ook goed is om te weten is dat een medewerker met alleen een EHBO-diploma geen BHV-er is. Bij deze persoon ontbreekt nog de kennis op het gebied van evacuatie en brandbestrijding. Een BHV-organisatie kan daarentegen wel bestaan uit een mengeling van BHV-ers en EHBO-ers, maar dit hangt ook af van de aanwezige risico’s binnen een organisatie.

EHBHV bij Matrho

EHBHV was een tijdje geleden bij Matrho in Helmond voor het geven van een BHV training. Die dag ontmoette ik Bas Woudenberg. Het bedrijf EHBHV uit Helmond ontdekte de voordelen van onze Led werklamp met accu. Als het gaat om veiligheid dan weet EHBHV hier alles van. Goed licht onder bepaalde omstandigheden kan zeer goed van pas komen. Maar waar gebruiken zij deze lamp voor?

Gebruik Led looplamp met accu

In de winter is het vroeg donker en elke dag of met regelmaat moeten de lesmaterialen in de bus. Meestal is het dan al donker. Het vervelende in de situatie is, dat als de deuren open gaan de bakverlichting aan gaat, maar ook na 5 minuten weer uitspringt. Vaak is de eigenaar nog niet klaar en moet het contact van de bus weer aangezet worden om het te herstellen. De 4sky lamp met accu lost dit probleem goed op. Maar de lamp wordt niet alleen daarvoor gebruikt. Ook als er achter de bus wordt gewerkt, geven van instructies en bij het opruimen wordt met regelmaat de kleine Led bouwlamp gebruikt. “Het blijft een handig ding zo vertelde de eigenaar van EHBHV uit Helmond.EHBHV uit Helmond

EHBHV uit Helmond ? Goed bedrijf?  Mijn ervaring is dat dit bedrijf goed weet waar deze mee bezig is. Daarnaast naar onze mening ook een bedrijf  dat zeer professioneel werkt.Maar wat kunt u verwachten van EHBHV ?

EHBHV.nl  heeft de focus op het geven van kwalitatief hoogwaardige trainingen en zijn vooral gericht op een zelfstandige en adequate inzet in de praktijk. Van EHBHV opleidingen mag u zeker verwachten, dat u ook daadwerkelijk snel leert optreden bij een incident.

Betaalbare kwaliteit

EHBHV.nl levert maatwerk en dat is waar zij vooral in uitblinken. Het is een proces van samenvoegen waarbij ook gekeken wordt naar de diversiteit aan cursisten, opdrachtgevers, de gestelde eisen van uit de klant en de wensen in een programma. Het voordeel hiervan is dat u een goed en een op maat gemaakt opleidingspakket krijgt, welke voldoet aan de richtlijnen van de Arbo-wet. In de korte opleidingen proberen zij de handelingen en de kennis over te dragen, opdat de cursist zich bewust is van wat en hoe het werkt. Desondanks zijn de prijzen van prijzen beslist concurrerend.

EHBHV werkt voornamelijk in-company

Verreweg de meeste opleidingen verzorgen zij In-company. In vergelijking met regionaal georganiseerde opleidingen liggen de prijzen bij hun vaak beduidend lager. Dit komt mede doordat zij lage exploitatiekosten hebben.
Om de kosten laag te houden en de kwaliteit goed te hebben, mogen de kleinere bedrijven in samenwerking met elkaar ook deze opleidingen In-company organiseren mits de opkomst naar verhouding is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld in winkelcentra, bedrijvencentra/keten of verzamelgebouwen.

Voor In-company opleidingen is het belangrijk dat er een ruimte (vergaderzaal of kantine) beschikbaar is en een buitenruimte aanwezig is om de blusoefeningen te houden.

Open inschrijving bij EHBHV trainingen

Voor individuele deelnemers organiseert EHBHV trainingen ook een aantal open inschrijvingen. Hiervoor bestaat er de mogelijkheid waarbij u zich rechtstreeks via de website kan aanmelden. De opleidingen zijn altijd voorzien van koffie, thee en zo nodig: lunch, versnaperingen, lesmateriaal en certificering. De trainingen gaan altijd door wanneer het minimum-aantal van 6 deelnemers zich heeft ingeschreven.

Contact gegevens EHBHV trainingen

Kapellerweg 17
5707JR Helmond

06-48854773

info@ehbhv.nl
www.ehbhv.nl