The Autosport Company

The Autosport Company 2018

The Autosport Company

Het bedrijf The Autosport Company uit Waalwijk is een goede relatie van ons. In 2018 hadden zij ook weer een open dag en wij waren daar op 30 december 2018 aanwezig.  Op Zondag 30 december had The Autosport Company ook een zeer mooie actie met 21% btw vrij kopen op hun assortiment.

In 2012 hebben wij kennis mogen maken met de The Autosport Company. De Autosport company is ook een heel mooi bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van de rallysport. Maar daarnaast heeft de Autosport Company uit Waalwijk ook zeer veel producten die geschikt zijn voor diverse andere sectoren. Denk hierbij aan de 4×4 markt. Wat dacht u van een goed gekeurde Fia race stoel of kartstoel die vaak ook worden gebruikt in de 4×4 sector. Wat betreft de Fia race stoel heeft The Autosport Company een zeer groot aanbod.

FIA gekeurde racestoelen

Het complete aanbod FIA gekeurde racestoelen kunt u ook terugvinden op de site van The Autosport Company. Het bedrijf The Autosport Company uit Waalwijk levert dit assortiment racestoelen van de merken QSP Products en OMP Racing. Een FIA racestoel wordt veelal gebruikt bij officiële autosport evenementen waar een FIA keuring noodzakelijk is. De FIA is het overkoepelend orgaan voor autosport evenementen die wereldwijd worden georganiseerd. De Fia heeft bepaald dat er een bepaalde keuring nodig is voor deze stoelen. Daarbij wordt dus iedere FIA racestoel volgens een bepaalde specificatie geproduceerd en moet dus voldoen aan alle gestelde eisen die daarvoor gelden.

Producten QSP

Bij The AutoSport Company is er een groot aanbod aan diverse Autoaccessoires. The Auto Sport Company uit Waalwijk is vooral gespecialiseerd op het gebied van de Rallysport. De Autosport Company heeft zeer veel producten die u online kunt bekijken. Voor bedrijven die actief deze producten willen verkopen kunt u contact opnemen met deze firma voor de mogelijkheden van een zakelijk account.

The Autosport Company opleidingen

Als The Autosport Company uit Waalwijk iets doet, is het geen half werk. De Autosport Company is dit moment ook bezig met het leggen van de focus op het geven van opleidingen. Hun strakke werkplaats is in een recordtijd getransformeerd tot een opleiding locatie waar je ‘U’ tegen zegt. Vanaf januari 2018 gaan zijn zij vol gas geven met ‘TAC Academy’.

Showroom van The Autosport Company

De roots van The Autosport Company liggen, zoals de naam het al suggereert, in de autosport. Op de website van The Autosport Company vind je alles op het gebied van de racerij. Bij de Auto Sport Company vindt je niet alleen technische onderdelen en accessoires maar ook complete outfits voor de coureur. Bovendien kennen velen het bedrijf uit Waalwijk ook van de hightech test- en vermogensbank en de 3D-uitlijnexpertise die zij in huis hebben.

4SKY LIGHTS

In de Rallysport is er ook veel vraag naar goedgekeurde Led verlichting. Op 30 December 2018 waren wij ook aanwezig bij de opendag op uitnodiging van de firma The Auto Sport Company. Op deze dag waren wij ook met onze trailer aanwezig, zodat iedereen al onze Led light bars, Ledbar gekeurd, Led verstralers en Led breedstralers kon aanschouwen. Op deze dag gaven wij ook ondersteuning over de wet en regelgeving indien hier vragen over waren.

 

The Autosport Company BV

Schutweg 25
5145 NP Waalwijk
The Netherlands

Tel.: +31 (0)416 560 382
Fax: +31 (0)416 560 383
info@autosportcompany.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr: 08.30 – 17.00uur
Zaterdag: 10.00 – 15.00uur

Wij eten een boterham van 12.15 tot 12.45 uur.