Master Catering en Babeque

Master Catering en Barbeque werkt met de Ledtube LT-30

Master Catering en BBQ

Master Catering en Barbeque

Bij Master Catering en Barbeque is Marcel van Zwam de eigenaar en chefkok. Marcel van Zwam is een echte vakman met meer dan 25 jaar ervaring in de betere restaurants en hotels in binnen en buitenland. Marcel heeft aan het fornuis gestaan bij meerdere gerenommeerde restaurants, alwaar hij de liefde voor verse ingrediënten en pure smaken heeft ontwikkeld.

“The Burning Stones”

Marcel is oprichter en het boegbeeld van barbecue team “The Burning Stones”, waarmee hij op internationaal niveau meedraait met zijn “Green Egg BBQ experience” en op internationale wedstrijden zeer succesvol is en veelal binnen de hoogste regionen eindigt.

Thermomix

Voor bereidingen met de Thermomix kunt u ook terecht bij Master Catering en Barbecue. De Thermomix is een zeer multifunctioneel apparaat met een roestvrijstalen mengschaal en ingebouwde receptensleutel. Via het digitaal display kunt u programma’s en standen in te stellen en aflezen. Niet alleen een gezonde maaltijd, maar tijdens het bereidingsproces blijven kleur, voedingsstoffen en aroma’s van alle producten behouden.

Master Catering en Barbeque is “The place to be”

Of het nu gaat om het organiseren van een workshop, of u bent opzoek naar een specialist die de professionele keuken of particuliere catering verzorgd, dan bent u bij Master Catering en Barbecue met topkok en vakspecialist Marcel van Zwam op het juiste adres. Meer weten over het bedrijf zie dan ook de contact gegevens.

Goede verlichting is essentieel

Voor het bereiden van gerechten is bij Master Catering en BBQ een goede verlichting belangrijk. Zeker voor buiten als donker is, is een goede lamp noodzakelijk. Te veel licht is niet comfortabel. Het moet praktisch en makkelijk zijn om te installeren. Om die reden heeft Marcel ervoor gekozen om te werken met de oplaadbare Led werklamp, de Ledtube van Acculed. Deze oplaadbare Led looplamp met batterij is makkelijk te plaatsen en geeft voldoende licht om alle gerechten goed te kunnen bereiden. Indien nodig kan er ook nog gebruik worden gemaakt van magneetvoetjes die speciaal voor deze accu lamp zijn ontworpen. Bovendien is deze Ledlamp ook nog op afstand in en uit te schakelen m.b.v. een infrarood afstandbediening (  deze is los verkrijgbaar ).