Dima4x4 2018 in Lommel

Dima4x4 2018 in Lommel

Dima4x4 2018 in Lommel

Dima4x4 2018 in Lommel was ook dit jaar weer een succes. Een van de ijzersterke punten van de Dima4x4 is niet heel moeilijk te raden voor hen die de beurs de vorige jaren ook met een bezoek vereerden. De beurs is overdekt wat natuurlijk een groot voordeel is gezien de tijd van het jaar. Indien de beurs in de open lucht plaats vinden, en er trekt een hardnekkige bui regen van twee dagen over de beurslocatie, dan kun je er gif op innemen dat deze 4×4 beurs letterlijk en figuurlijk, ‘in het water zou vallen’.

Organisator Marino Marysse had halverwege de maand november deze beurs georganiseerd en was een perfecte timing. Ook een goede reden voor een bezoek aan de Dima4x4 beurs was de brede opzet. Het hele scala aan 4×4 off-road en outdoor life kon je wel vinden op deze 4×4 offroad beurs. Ook was er op de 4×4 Dima beurs voldoende sfeer en die mis je vaak op grote massaal opgezette beurzen. Er waren op Dima4x4 veel standhouders op het gebied van off-road, 4×4, Travelling, Camping, Adventure en Outdoor activiteiten. Ook was er voor de versnapperingen op Dima4x4 weer een catering aanwezig.

Dima4x4 2018 in Lommel, Gitrax was aanwezig met zeer veel demowagens

Gitrax had op de Dima4x4 stand veel diverse merken 4×4 auto’s staan, waarbij er verschillende zijn opgebouwd met de Led-werkverlichting en Led light bars van 4SKY Lights. Een Ey-catcher was de Jeep Wrangler JK. Deze Jeep Wrangler JK was een echte publiekstrekker.
Op de Dima4x4 beurs was ook de demoaanhanger van 4SKY Lights aanwezig, waarbij de bezoekers de Led Light bars, Led verstralers en Led werklampen van 4Sky Lights konden bezichtigen en vergelijken.

 


Terrein.nu ook aanwezig op Dima4x4 in Lommel

Terrein.nu was op de Dima4x4 ook aanwezig. Op terrein.nu is er ook een complete reportage te lezen van de Dima 4×4