Gitrax Offroad Center is verdeler van Led werkverlichting, Led Light bars, Led Verstralers van 4SKY LIGHTS.

Gitrax 4ky lights led light bars

Gitrax Offroad Center in Tielen, specialist in Led light bars , Led verstralers en led-werkverlichting

Gitrax Offroad Center, een 4×4 Shop in België

Gitrax is in Belgie een 4×4 shop en verdeler van 4SKY LIGHTS. Gitrax Offroad Center is naast een 4×4 shop voor offroad ook gespecialiseerd op het gebied van Led-werkverlichting , Led light bar Led verstralers en andere Led werklampen ?  In de showroom heeft deze 4×4 shop in België een uitgebreid aanbod van Led-werklampen, Led-bars en Led verstralers.

Al jaren staan zij bekend om hun professionaliteit en vakkennis. Inmiddels is Gitrax uit Belgie uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf. Alle accessoires kunnen na aankoop ook gemonteerd worden in hun eigen atelier. De jarenlange ervaring van deze 4×4 shop in België staat ook garant voor een feilloze montage van allerhande toebehoren en uitrusting. Samengevat kunnen wij concluderen dat wanneer u opzoek bent naar een adres met de bedoeling om uw aangekochte accessoires te monteren, dan bent u bij Gitrax Offroad Center op het juiste adres.

Gitrax Offroad Center heeft een breed assortiment aan 4×4 accessoires

Niet alleen is het Gamma van de Led werkverlichting zeer uitgebreid, maar u kunt bij Gitrax Offroad Center  bijvoorbeeld ook velgen, banden, pushbars, sidebars, softops, dak-tenten en nog veel meer 4×4 gerelateerde accessoires. Op de website van deze 4×4 shop in België kunt u alles bekijken en indien gewenst een kijkje nemen in de showroom.

Nu al vragen en wilt u graag antwoorden voordat u de mogelijkheden zou willen gaan bekijken ? Dat kan ! Op deze website bij INFO staan veel onderwerpen beschreven. Zo kunt u bijvoorbeeld de verschillen lezen tussen Led breedstralers , Led verstralers , combo en nog veel meer. Ook is er een rubriek waar u meer kunt teruglezen over LUMEN. Maar er zijn ook praktische tips te lezen waar u bij aankoop van led verlichting rekening mee zou kunnen houden.


Neem contact met deze 4×4 shop in België, Gitrax Offroad Center op Zij zijn er om u te helpen! Neem contact met hun op en zij zullen hun best doen om u zo snel als zij kunnen uw vragen te beantwoorden.

Gitrax led-werkverlichting light bar

Gitrax Offroad Center

Gitrax Bvba
Prijstraat 2
2460 Tielen

Email: Info@gitrax.be
Site: www.gitrax.net
Tel   +32(0)14/65 25 60
Fax  +32(0)14/65 25 61