Gitrax Offroad Center is verdeler van Led werkverlichting, Led Light bars, Led Verstralers van 4SKY LIGHTS.

Gitrax 4ky lights led light bars

Gitrax Offroad Center in Tielen, specialist op gebied van verkoop en montage mobiele led-verlichting

Gitrax is in Belgie een 4×4 shop en verdeler van 4SKY LIGHTS. Gitrax Offroad Center is naast een 4×4 shop voor offroad ook gespecialiseerd op het gebied van Led-werkverlichting , Led light bar Led verstralers en andere Led werklampen ?  In de showroom heeft deze 4×4 shop in België een uitgebreid aanbod van Led-werklampen, Led-bars en Led verstralers.

Al jaren staan zij bekend om hun professionaliteit en vakkennis. Inmiddels is Gitrax uit Belgie uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf. Alle accessoires kunnen na aankoop ook gemonteerd worden in hun eigen atelier. De jarenlange ervaring van deze 4×4 shop in België staat ook garant voor een feilloze montage van allerhande toebehoren en uitrusting. Gitrax is ook ieder jaar aanwezig op de Dima 4×4 beurs in België dat zich altijd afspeelt in de maand november.Samengevat kunnen wij concluderen dat wanneer u opzoek bent naar een adres met de bedoeling om uw aangekochte accessoires te monteren, dan bent u bij Gitrax Offroad Center op het juiste adres.

Gitrax Offroad Center heeft een breed assortiment aan 4×4 accessoires

Niet alleen is het Gamma van de Led werkverlichting zeer uitgebreid, maar u kunt bij Gitrax Offroad Center  bijvoorbeeld ook velgen, banden, pushbars, sidebars, softops, dak-tenten en nog veel meer 4×4 gerelateerde accessoires. Op de website van deze 4×4 shop in België kunt u alles bekijken en indien gewenst een kijkje nemen in de showroom.

Nu al vragen en wilt u graag antwoorden voordat u de mogelijkheden zou willen gaan bekijken ? Dat kan ! Op deze website bij INFO staan veel onderwerpen beschreven. Zo kunt u bijvoorbeeld de verschillen lezen tussen Led breedstralers , Led verstralers , combo en nog veel meer. Ook is er een rubriek waar u meer kunt teruglezen over LUMEN. Maar er zijn ook praktische tips te lezen waar u bij aankoop van led verlichting rekening mee zou kunnen houden.

Neem met vragen contact op met deze 4×4 shop in België. Gitrax Offroad helpt u graag verder.

Gitrax led-werkverlichting light bar

Gitrax Offroad Center

Gitrax Bvba
Prijstraat 2
2460 Tielen

Email: Info@gitrax.be
Site: www.gitrax.net
Tel   +32(0)14/65 25 60
Fax  +32(0)14/65 25 61