Het advies rapport

Een advies rapport bij grotere projecten vinden ook wij heel belangrijk. Wij doen dit ook in samenwerking met onze dealers. Een advies rapport gaat ook vaak over meerdere voertuigen en installaties. Het voordeel van een advies is dat het voor u ook duidelijker en overzichtelijker wordt. Uw wensen gaan wij inventariseren en komen dan ook met een duidelijk en goede oplossing.
Voor het schriftelijke advies rapport zijn we een ook samenwerking aangegaan met Genius Ledverlichting. Dit is een bedrijf wat zich ook heeft specialiseert in led werkverlichting en signalering verlichting voor voertuigen.
Om een idee te geven wat er allemaal in een advies rapport staat, staan hieronder een aantal voorbeelden met afbeelding en uitleg.

Vraag nu een advies rapport aan!

Mail naar 4SKY@xs4all.nl

  • Uitgebreid advies voor compleet machine park

  • Specifiek advies per machine of voertuig

  • Kosten besparend op lange termijn

  • Extra veiligheid

Opbouw advies rapport:

Opbouw en plaatsing van de lampen:

In deze paragraaf zal een advies gegeven worden hoe & waar de lampen te plaatsen om zo een evenredig en egaal lichtbeeld te krijgen. Helaas zien we ook vaak gebeuren dat klanten hun verlichting ook niet optimaal plaatsen. Het nadeel hiervan is dat er ook geen maximaal rendement kan worden behaald. Wij houden hier in het advies rekening mee zodat men ook geen verblindende spot of onderbelichte plaatsen gaat krijgen.

Maar er is meer….Mocht het zijn dat het noodzakelijk is om ook te voldoen aan de eisen van ECE-R65, ECR-R10, ECE-R23 en ECE-R112 zoals u hiernaast kunt zien, dan nemen wij ook dit onderwerp mee in het advies rapport. Ook houden wij rekening met de regels omtrent de plaatsing en soorten verlichting.

In het advies rapport wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de specificaties van de led werklamp. U gaat alle informatie lezen die meer inzicht geven over de mogelijkheden en lichtbeeld.

Rapport met technische informatie van de led werklamp

Specificaties & prijzen:

Onder deze kop zal per lamp uitgebreid worden ingegaan op de specificaties, eventuele ECE keuringen & lichtbeeld. Hierdoor is het ook voor de klant duidelijk waarom er juist voor deze lamp is gekozen en waarom dit ook de beste keus voor zijn voertuig zal zijn.

Algemene informatie & certificeringen:

Om het voor iedereen begrijpbaar te maken is er tot slot nog een paragraaf met algemene informatie over (LED) lampen, certificering en IP ratings (waterdichtheid classificatie).  Veel mensen zijn niet op de hoogte van het aantal eisen, certificering en keuringen waaraan een lamp (moet) voldoen. Wij vinden het belangrijk dat u daarvan op de hoogte bent en besteden hier daarom extra aandacht aan.