Informatie , Projecten en Promotie films

Op deze pagina staan diverse films. Er is een onderverdeling gemaakt tussen informatie , projecten en promotie. De info onderwerpen gaan ook over de opbouw en onderwerpen van deze website. De projecten gaan over diverse auto’s die ook zijn opgebouwd met de led verlichting 4SKY Lights. 

In een van de films zien we o.a. “Verkooijen Rallysport” en VDZ Racing die tijdens de ELE rally profiteerde van het geweldig licht. Het voordeel van onze 4SKY Led verstraler is dat deze een zeer groot bereik hebben en daar profiteerde Verkooijen Rallysport en VDZ Racing van.

De video over de Noordkaap is beslist de moeite waard. De Noordkaap is de ideale proef voor het testen van een Led light Bar of een Led werklamp. De temperaturen kunnen daar oplopen tot -40ºC. Genoemde routes kunnen in de praktijk afwijken door overvloedige sneeuwval, lawines of andere soorten overmacht die kunnen leiden tot geïmproviseerde wegen. Gedurende een periode van enkele weken werden enkele modellen van 4SKY Lights tot het uiterste getest.

Ook de video over Timola Autosport dat zeer actief is op het gebied van de rallysport is de moeite waarde om te kijken. Deze Can Am is volledig strijdklaar voor de Morocco Desert Challange en de Africa Eco Race waar deze Can Am voor wordt ingezet. Ook gewicht is in deze tak van sport zeer belangrijk. Om deze reden werd ook de SK1205S geïnstalleerd. Deze Ledbar heeft ook een ece Typegoedkeuring, is zeer licht en heeft grote lichtopbrengst.

Films over projecten die zijn gemaakt met verlichting van 4SKY Lights
Algemene promotie films die meer info geven over 4SKY Lights
Trailer intro 4SKY Lights