Hoe is het met garantie?

4SKY Lights gaat voor een goede service, garantie en kwaliteit

Garantie, op alle led verstralers , led barren , led werklampen en signalering verlichting geeft 4SKY Lights standaard 3 jaar. U kunt de garantie ook verlengen naar 5 jaar. De garantie verlengen is mogelijk door het invullen van een registratie formulier op onze website. Op de producten zoeklichten en Led lamp met accu geldt 12mnd garantie.

Uitbreiding van het assortiment

Naar de toekomst toe zal 4SKY LIGHTS zich ook altijd blijven focussen op een assortiment met de beste uitstraling en waar kwaliteit voorop staat. Wij zullen ons ook altijd blijven vernieuwen en opzoek gaan naar led verlichting met de beste prijs / kwaliteit verhouding. Het assortiment aan ledbarren , werklampen , verstralers zal in ook 2018 worden uitgebreid met meerdere modellen die gekeurd zijn. De voorwaarden op een werklamp, led bar, verstraler blijven wij voorlopig ook handhaven. Het assortiment wat nieuw is zal ook bestaan uit Led flitsers, led koplampen, zoeklichten, zwaailampen en nog veel meer. Wij willen onze klanten ook op een breder vlak kunnen gaan bedienen.

Wij gaan ook met ingang van 2018 samenwerken met montage partners die ons ook gaan ondersteunen met het installeren van de led verlichting. De montage partners zijn verdeeld over het hele land. De montage partners gaan ook ondersteuning bieden als het gaat om garantie gevallen. Het grote voordeel is dat de klant ook altijd geholpen kan worden indien dit nodig is. Het geven van een goede service zal ook altijd de hoogste prioriteit blijven houden. De montage partners verdeeld over Nederland gaan we onderverdelen. Hierbij gaan wij ook een onderverdeling maken in diverse sectoren. Zo gaan we bijvoorbeeld ook samenwerken met montagepartners die hoofdzakelijk led werklampen, verstralers, signalering verlichting etc..etc.. monteren op vrachtwagens. Zo ook gaan we dit ook uitrollen voor de bedrijfswagens , Agri markt en motoren. Het grote voordeel hiervan is dat een specialist besparend kan werken. Door de juiste knowhow en werkinrichting kunnen zij vaak sneller werken en ook problemen in een voortijdig stadium oplossen.

Samenwerking met montagepartners

Wij gaan ook met ingang van 2018 samenwerken met montage partners die ons ook gaan ondersteunen met het installeren van de led verlichting. De montage partners zijn verdeeld over het hele land. De montage partners gaan ook ondersteuning bieden als het gaat om garantie gevallen. Het grote voordeel is dat de klant ook altijd geholpen kan worden indien dit nodig is. Het geven van een goede service zal ook altijd de hoogste prioriteit blijven houden en waarmee de klant ook op lange termijn geholpen is.

De montage partners verdeeld over Nederland gaan we ook onderverdelen. Hierbij gaan wij ook een onderverdeling maken in diverse sectoren. Zo gaan we bijvoorbeeld ook samenwerken met montagepartners die hoofdzakelijk led werklampen, verstralers, signalering verlichting etc..etc.. monteren op vrachtwagens. Zo ook gaan we dit ook uitrollen voor de bedrijfswagens , Agri markt en motoren. Het grote voordeel hiervan is dat ook een specialist besparend kan werken. Door de juiste knowhow en werkinrichting kunnen zij vaak ook sneller werken en ook problemen in een voortijdig stadium oplossen.

Goede garantie op Led werklampen, ledbarren, verstralers van 4SKY Lights. Op deze led verlichting geven wij minimaal 36 maanden m.u.v. accu werklampen en zoeklichten. Tot 60 maanden is mogelijk. Registratie hiervoor op de site maakt dat mogelijk.

Garantie op Ledbar, Led werklamp, Led verstraler en Led Breedstraler