Led verlichting op truck 12V 24V

Led verlichting op truck – vrachtwagen

Led verlichting op truck – vrachtwagen zoals bijvoorbeeld Led verstralers, Led Bar en Led werklampen zijn steeds populairder bij de eigenaar van een truck. Het monteren van een Led Bar, Led werklampen of Led verstralers op een truck / vrachtwagen brengt veel voordelen met zich mee. Tijdens slecht zicht of bijvoorbeeld tijdens het lossen in het donker is extra licht altijd welkom. Door een beter zicht op de locatie zal dit niet alleen tijdwinst geven maar verhoogd het ook de veiligheid. Er zijn natuurlijk altijd regels aan verbonden wanneer je deze verlichting wilt inschakelen.

Visueel aspect aankleden vrachtwagen met Led verlichting

Maar wat dacht u van het visueel aspect. Veel chauffeurs beschouwen hun truck / vrachtwagen als hun “2 de thuis “. Ze zijn ook bijna iedere dag aan het rijden in hun truck. Niet alleen het comfort wordt steeds belangrijker maar er wordt door veel bedrijven ook extra aandacht besteed aan de aankleding. Deze bestaat ook vaak uit bijvoorbeeld een Lampenbeugel, Led verstralers-breedstralers, oranje positielichtjes en nog legio andere zaken die de truck / vrachtwagen een geheel eigen identiteit geven. Daarnaast is deze langwerpige elektrische lamp ( Ledbar ) en Led verstralers een kosteneffectieve lichtbron voor de truck.

Wat zijn de onderlinge verschillen bij een Led-Bar, Led verstraler – breedstraler ? 

Wat is het verschil tussen een Led breedstraler of Led verstraler? Waar moet ik bij de aankoop van een Led bar en Led verstraler op letten?
4SKY Lights heeft aandacht gegeven aan deze materie. Bij de INFO toets worden diverse onderwerpen uitgelicht. Ook wordt er uitvoerig ingegaan op de wet en regelgeving en wat de voordelen zijn bij het aankopen van gekeurde Led verlichting. Er is tegenwoordig veel goede kwaliteit te koop maar ook hele slechte kwaliteit. Eerst goed onderzoek doen zal op lange termijn geld gaan opleveren.