Genius Ledverlichting is een bedrijf gespecialiseerd in LED verlichting voor voertuigen. Van 4×4 voertuigen en vrachtauto’s tot aan heftrucks en tractoren. Genius ledverlichting heeft er de juiste LED verlichting voor en kan u indien gewenst persoonlijk adviseren. Genius Ledverlichting bied hierbij complete verlichtingsplannen / pakketten aan, voor bedrijven en particulieren. De one-stop-shop voor LED verlichting, van flitsers en zwaailichten tot aan verstralers en achter/knipper verlichting.

Genius Ledverlichting heeft een breed assortiment met zes verschillende merken, daardoor is er een breed scala aan LED verlichting leverbaar. Het bedrijf onderscheid zich door adviezen op maat en specialisatie in LED verlichting. Genius ledverlichting kijkt samen met de klant hoe ze tot de ideale verlichtingsuitrusting kunnen komen. Dit komt ten goede aan de werkbaarheid en veiligheid van de voertuigen. Met de zes merken die zij voeren kunnen zij elk voertuig voorzien van de juiste belichting voor elke klus. De zes merken die zij voeren zijn:

  • J.W. Speaker
  • LED autolamps
  • 4SKY Lights
  • Flexstra LED
  • Vantage LED
  • LAP electrical

Daarnaast is Genius Ledverlichting onderdeel van Genius Electrics. Genius Electrics is leverancier van voertuig elektra. Zoals relais, zekeringen & schakelaars. Kijk eens op www.genius-electrics.nl voor meer informatie!

Genius-ledverlichting.nl
Prinses beatrixstraat 7
5571HH Bergeijk

E-mail: info@genius-ledverlichting.nl
www.genius-ledverlichting.nl
Tel: 06-22828741