Warmerdam Revalidatie Service is een bedrijf dat technische ondersteuning biedt aan ondernemingen in de revalidatiebranche. Zij proberen in samenspraak met uw technische dienst de service verder te verbeteren. Dat doen zij door het uitvoeren van reparaties, klantspecifieke aanpassingen en levering van onderdelen.

De klanten van Warmerdam zijn bedrijven. Die bedrijven, zoals bijvoorbeeld rolstoeldealers, zijn ingericht op bezoek van eindgebruikers. Verder levert Warmerdam een totaalpakket van diensten om u volledig te kunnen ondersteunen. De organisatie is meer toegespitst op het realiseren van delen van dat takenpakket.
Om de klant optimaal te kunnen adviseren is het beleid van Warmerdan erop gericht om de producten uitsluitend via tussenpersonen aan eindgebruikers te leveren.

elektronica: In veel revalidatiemiddelen is elektronica verwerkt. Zo zijn alle moderne elektrische rolstoelen en scooters uitgevoerd met een hoogrendement motorregelaar. De acculaders voor deze voorzieningen zijn vaak opgebouwd rond een processorsysteem. Verder worden verstellingssystemen van stoelen, keukens en bedden regelmatig voorzien van besturingselektronica. Voor de gebruiker eenvoudig te bedienen systemen worden steeds meer voorzien van digitale bussystemen en microcontrollers.

De toenemende complexiteit van dergelijke voorzieningen vraagt om specialistische kennis voor onderhoud en reparatie. Warmerdam Revalidatie Service heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Losse modulen en/of complete systemen worden door een team van specialisten gerepareerd tot op componentenniveau.

Elektrisch: Naast elektronica worden ook elektrische systemen door Warmerdam gerepareerd en onderhouden. Te denken valt aan relaisaansturingen, verlichting op rolstoelen en revisie van gelijkstroommotoren.

Mechanisch: Het accent van onze reparatie- en onderhoudswerkzaamheden ligt op het gebied van elektrische en elektronische systemen. Aangezien de systemen in deze branche meestal een combinatie van mechanica en elektro betreffen, doet Warmerdam ook wel enige mechanische herstelwerkzaamheden.

Buitendienst: De buitendienstmedewerkers van Warmerdam Revalidatie Service zijn zeer veelzijdig. Zo kunnen zij tijdelijk uw eigen technische dienst versterken, maar ook in overleg met uw organisatie rechtstreeks belanghebbenden bezoeken om problemen ter plaatse te verhelpen.

Binnendienst: De medewerkers van de binnendienst richten zich op reparaties, die moeilijk ter plaatse kunnen worden verricht. Zo worden diverse modulen, zoals stuurkasten, acculaders, motorcontrollers en verstellingskasten gerepareerd op componentenniveau. Ook worden rolstoelen en scooters met complexe klachten uitgebreid onderzocht en gerepareerd.

Logistiek: Alle klanten, die daar prijs op stellen, worden regelmatig bezocht door onze eigen vervoersdienst. De medewerkers halen en brengen modulen, rolstoelen, scooters en onderdelen. Daarnaast bevat hun bus een extra assortiment onderdelen. Dat assortiment is bedoeld om u direct te voorzien van een artikel, zonder eerst een bestelling te hoeven maken.

4SKY LIGHTS

Voor aankoop en advies over ledverlichting bent U bij Warmerdam ook op de juiste plaats. Led heeft een heel groot toepassings gebied en er zijn heel veel mogelijkheden.
Warmerdam heeft enkele modellen van 4SKY lights in het programma en indien hier vragen over zijn bent U van harte welkom.

Warmerdam Revalidatie Service vof

 
Herenweg 112 2211 VA  Noordwijkerhout  internationaal
tel. 0252 374941  tel. +31 252 374941
fax. 0252 377494  fax. +31 252 377494
 
e-mail:
verkoop algemeen ontwikkeling administratie sales@wrsnet.nl info@wrsnet.nl tech@wrsnet.nl admin@wrsnet.nl
internet: http://www.wrsnet.nl