SWUP uit Helmond is WordPress website specialist

Swup uit Helmond IS WORDPRESS specialist

Niet alleen Swup uit Helmond maar ook 4sky Lights werkt al jaren met WordPress. Het systeem werkt ideaal en blinkt uit door alle mogelijkheden. Na enkele jaren veel zelf aanpassingen te hebben gedaan waren we toch ook opzoek naar een stuk ondersteuning. Zonder dat wij het wisten was SWUP uit Helmond al enkele jaren actief op het gebied van onderhoud bij websites. Het bedrijf Swup is nu voor ons een goede backup en geeft ons de perfecte ondersteuning die geheel aansluit op onze wensen.

WordPress website of webwinkel laten maken 

Swup heeft als specialisatie zich voornamelijk gefocust op WordPress. Daarbij werkt het bedrijf ook met een eigen geoptimaliseerde template voor WordPress, waarbij u gebruik kan maken van hoogwaardige kwaliteit premium plugins die gratis gebruikt kunnen worden. Het grote voordeel is dat u uw website dan ook makkelijk kan beheren en deze binnen een halve seconde geladen is. De website en webwinkel zijn ook Google geoptimaliseerd waarvan u de statistieken op elk moment kunt bekijken in uw Dashboard.

Swup uit Helmond biedt ook goede ondersteuning

SWUP uit Helmond biedt gratis support aan zodat u het bedrijf altijd kunt whatsappen, mailen of bellen als u hulp nodig hebt. Dat is wel zo prettig als u vraagstukken heeft over uw WordPress website. Een goede ondersteuning is voor een onderneming deze dagen bijna niet meer weg te denken. Zeker als het gaat over een webshop want deze “geld machine “moet natuurlijk goed blijven functioneren. Veel ondernemers zijn zelfs geheel afhankelijk van de inkomsten uit een webshop.

Wordpress website laten bouwen door Swup uit Helmond

WordPress website zelf maken met lage kosten

Een WordPress website zelf maken kan bij SWUP uit Helmond al voor voor 8,95€ p.m. zonder systeem onderhoud. SWUP zorgt dan voor alle systeem onderhoud dus u heeftt daar zelf geen omkijken naar. Met de premium plugins die SWUP u aanbiedt kunt u makkelijk zelf uw website bouwen door middel van het slepen met blokken.

  • WordPress systeem onderhoud geheel verzorgd
  • Gratis support via email, telefoon of whatsapp
  • Professioneel design zodat je direct kunt beginnen
  • Geen omkijken naar backups of systeem updates

Gratis WordPress webwinkel maken

Maak gratis uw eigen WordPress webwinkel met iDeal (Mollie: iDeal, Paypal, Creditcard etc) integratie ! SWUP biedt u gratis support aan als u er even niet uitkomt. Snel en makkelijk je producten invoegen met een paar klikken op de knop, wie wil dit nu niet ? SWUP verzorgt de onderhoud en de support van uw WordPress website, zodat u vlug, goedkoop en makkelijk uw eigen professionele webwinkel kunt opzetten.

wordpress website bouwen door Swup uit Helmond

Bezoek is alleen op afspraak !

Contact opnemen Adresgegevens
0492 830 763
info@swup.nl
IBAN: NL51 ABNA 0568 4470 93
Kvk: 62475568
BTW: NL002515287B59
Maaslaan 3
5704LA
Helmond (Brouwhuis)
Noord-Brabant