Senal Parfums ook tevreden met producten van 4sky Lights

Senal parfums

Senal Parfums maakt prijs kwaliteit waar !!

Senal Parfums benaderde ons enkele weken geleden omdat zij extra verlichting nodig hadden. Tja, dan zijn we bij 4sky Lights natuurlijk op het goede adres. Wij kennen het bedrijf Senal Parfums al enige tijd en dat kwam omdat wij zelf eerder ook enkele geuren hadden gekocht. Wat ons opviel was dat de geur zo lang bleef hangen. Tijdens mijn werk kreeg ik vaak de opmerking dat ik een “spoor”achterliet. Grappig vond ik dat.

Goede Parfum parfum hoeft niet duur te zijn

Goede parfum hoeft niet duur te zijn is bij Senal Parfums een bekende uitspraak. Wij moeten bekennen dat wij daar volledig achterstaan. De eigenaar is niet alleen enthousiast maar ook heel proactief bezig. De eigenaren zijn mensen die houden van kwaliteit en zijn allen enthousiasme en dat komt meden omdat zij voor de volle 100% achter de producten staan. Ook wij zijn jaren geleden op dezelfde wijze gestart met onze onderneming. De ingrediënten als proactief bezig zijn, goede prijs kwaliteit en enthousiasme zijn voor ons dus ook heel herkenbaar. Dit was dus ook de reden waarom wij dit blogbericht hebben geschreven. Zelfs Balkaountain, een echte icoon als het gaat om kracht en power is razend enthousiast dus dat beloofd nog veel!

Accu led-lamp helpt Senal Parfums bij de presentatie van hun producten

Het bedrijf benaderde ons omdat zij meer licht nodig hadden gedurende hun presentatie van hun geuren op bijvoorbeeld vakbeursdagen. 4sky Lights heeft een mooi assortiment aan compacte accu led lampen die mogelijk een oplossing konden bieden. De LT10 bood hierbij de oplossing. Zeer compact en de lichtintensiteit is regelbaar. Daarbij is de LT10 ook voorzien van een ingebouwde magneet. De keuze was dus snel gemaakt en tegenwoordig zult u dus bij hun presentaties ook de LT10 tegenkomen.

De LT10 led lamp is ideaal voor promotionele doeleinden


camping led lamp LT10 oplaadbaar
camping led lamp LT10 oplaadbaar

LT10 led accu lamp

De LT10 heeft een ingebouwde magneet. Het voordeel hiervan is dat deze compacte led werklamp op iedere metalen ondergrond blijft kleven. Dit kan vaak zeer handig zijn als u even de handen vrij wil hebben maar ook verlichting nodig heeft. Deze compacte led werklamp weegt slechts 100 gram en daarmee met 110 lumen een echte krachtpatser onder de compacte led werklampen.

Senal parfums
Senal parfums bij kapper
Senal parfums

Senal Parfums bevat een zeer gevarieerd assortiment Mannen-, Vrouwen- én Unisex geuren.

ALLE parfums van Senal Parfums zijn Eau De Parfum en van een zeer hoogwaardige kwaliteit.
De producten stralen werkelijk ook kwaliteit en finesse uit en zijn daardoor mede ook ideaal om als cadeau of relatiegeschenk weg te geven.


Senal parfums populair
Senal geuren

Geuren zijn zeer populair

Mond op mond reclame is de beste reclame die er is. Afgelopen periode zijn er veel mensen razend enthousiast geraakt over het product en wilde maar wat graag op de foto. Iedereen is het er ook over eens dat de prijs / kwaliteit super is. En die mening onderstrepen wij ook. Wij zijn er ook van overtuigd dat de led lampen nog een mooie bijdrage kunnen gaan leveren aan een mogelijk nog mooier positief resultaat. Wij wensen de Firma in ieder geval heel veel succes met de verdere ontwikkeling van Senal parfum.


Dames en heren zijn allemaal enthousiast over de kwaliteit en houdbaarheid

Concluderend: U koopt bij Senal Parfums goede en langdurende geuren van echte kwaliteit. Niet alleen de fles is elegant maar ook de verpakking heeft een mooie uitstraling. Aan alles is gedacht en op dit moment kunt u deze heerlijke geuren al op meerdere locaties kopen. Hieronder een kleine opsomming van enkele verkooppunten:

Aura EstheticsVondelstraat 38Veghel
Arwins Couture Winkelcentrum Woensel 37 Eindhoven
Haarmode KasiaHeuvel 75Geldrop
La Tess ModaNoord Koninginnewal 8Helmond
Kingston Barbarshop SalonKronehoefstraat 1Eindhoven
Wil jij hier ook komen staan ??Zo ja, neem dan contact op met Senal ParfumsGeldrop


Ruim assortiment dat bestaat uit de M , F en U reeks.

De geuren van Senal Parfums zijn niet alleen zeer goed maar ook extra sterk aangemaakt zodat u extra lang kan nagenieten. Er zijn 3 reeksen waaronder de Male, Femal en en Unisex. De laatste is geschikt voor dames en heren.

Contact gegevens:

info@senalparfums.nl

06 – 21205250


The balkan mountain - adnen senal
Senal parfum - adnen senal
senal geuren - Adnen Senal