Roan4x4 uit Best

Roan 4×4 , een begrip in de Landrover wereld

Verkoop van led-werklampen , dat is wat Roan4x4 , dealer van 4SKY Lights o.a. doet en verder ook nog actief met de verkoop van  , Led koplampen , verstralers , led flitsers en verstralers . Niet alleen is Roan4x4 actief wede verkoper van deze led verlichting maar daarnaast ook nog actief met de verkoop van veel andere producten.

ROAN 4×4 Dealer van led werkampen, ledbars en verstralers van 4SKY LIGHTS

Roan is importeur van Warrior lieren

Roan 4×4 is min of meer ontstaan in de (offroad) praktijk bij mannen die al langere enthousiast bezig zijn met overmatige, maar gezonde, off-road passie in combinatie met het merk Land Rover. De man met de langste levenservaring binnen Roan 4×4 is Anton van Asseldonk. Daarbij is Eric zijn “rechterhand “die zich ook met volle overtuiging en enthousiasme in de 4×4 wereld heeft gestort.

Roan4x4 is ook importeur van Champion Generatoren

Bij Roan zijn ze gespecialiseerd in dit product waar in de commerciële, industriële en huishoudelijke omgeving veelvoudig vraag naar is. Deze energie zuinige producten komen allemaal uit de VS maar worden ook in Groot-Brittannië ontworpen en gebouwd Ze zijn getest in de meest veeleisende omgevingen om er zorg voor te dragen dat een constant kwaliteitsniveau wordt bereikt. Voor deze erkenning is Roan4x4 bekroont met de exclusieve Europese distributeur rechten van de legendarische Amerikaanse Champion merk. In 2017-2018 is er gewerkt aan een project waarbij gebruik wordt gemaakt van de 4SKY werklampen.

De Led-werklampen zijn zeer populair door de goede kwaliteit en het service gericht meedenken. Indien u graag een keer het bedrijf Roan4x4 zou willen bezoeken voor meer info kunt u altijd even bellen met het bedrijf voor het maken van een afspraak.. Op de website van 4SKY Lights kunt u al veel nuttige informatie terugvingen over de diverse mogelijkheden bij led werklampen, Led Light bars , Led Verstralers , Ledflitsers , zoeklichten en verstralers.

Roan 4×4
 
Heuveleindseweg 20
5684NC Best
Noord-Brabant


tel: 0499-372911
Openingstijden :
van maandag tot en met vrijdag 9.00 uur tot 17.00 uur
en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.30 uur