Ralva

RALVA  AUTOSHOP

Ralva Autoshop bestaat nu 20 jaar en was begonnen met verkoop van accessoires van personen en terreinauto’s. Door de jaren heen uitgegroeid en vooral bekend geworden als Auto-Style dealer, verder gespecialiseerd in verkoop van  after-market auto-accessoires, Carkit’s en Car-Audio voor de particuliere en zakelijke markt. Bij Ralva Shop bent U op de juiste plaats indien U de auto zou willen voorzien van goede led verlichting. 4SKY is het merk led verlichting waar wij mee werken.

Ook zijn wij al sinds jaar en dag “het” adres voor Motip Autolakken en schadeherstel producten, en sinds begin 2013 hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met “Autolak op Kleur”. Met deze extra service kunnen wij maatwerk autolak van het merk “Du Pond” voor u op kleur mengen aan de hand van een kleurnummer van de auto, en ook RAL nummers zijn mogelijk.

Heeft u geen kleurnummer, of kunt u deze niet vinden, wij hebben in onze shop de beschikking over een Chromavision Spectrometer waarmee wij aan de hand van een kleurstaal van ongeveer 5cm bij 5cm, de kleur kunnen scannen, waarna wij in 99% van de gevallen een passend resept kunnen vinden in onze databank, waarin meer dan 76.000 kleur recepten staan.

Besteld u in onze webshop een spuitbus op kleur, wilt u dan wel het kleurnummer, merk auto, en bouwjaar vermelden, dan mengen wij de lak en persen die af in een spuitbus.U mag uiteraard ook bij ons in de shop langs komen. Graag tot ziens bij Ralva Car Colors onderdeel van Ralva Autoshop

Ralva Autoshop

Het Kerkpad 10
6842 AR Arnhem

Tel: 026-3814641
e-mail via: info@ralva.nl

Openingstijden:

Zondag en Maandag gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag van 9.30 uur tot 19.30 uur

Zaterdag’s van 10.00 uur tot 17.00 uur