Heeft 4SKY Lights een webshop?

Heeft 4SKY Lights een webshop ?

Webshop ? 4SKY Lights heeft tot 2018 bewust voor geen webshop gekozen. Alle led verlichting werd verkocht via ons dealer netwerk. In 2018 heeft de klant ook de mogelijkheid om bij 4SKY Lights te kopen tegen de normale verkoop adviesprijs. Onze voorkeur gaat ook nog steeds uit naar een persoonlijk contact met de klant. Het grote voordeel van een dealer netwerk is dat de klant ook sneller kennis kan maken met de producten van 4SKY Lights. Wanneer de afstand te groot is om onze showroom te bezoeken is een verkooppunt op kortere afstand wel gemakkelijk. 4SKY Lights heeft ook een showroom in Helmond. Wanneer u ook graag een kijkje wilt nemen, mail of bel dan even voor het maken van een afspraak.

4SKY Lights heeft geen winkel !

Krachten bundelen geeft meer succes !

Succes komt niet vanzelf !

Door krachten te bundelen en succes te delen zullen we gezamenlijk groeien. Wij vinden ook dat de klant centraal moet staan en dat juist door specialisatie klanten optimaal geholpen kunnen worden. Mede ook omdat enkele dealers werkzaam zijn in verschillende marktsegmenten zit ook de “slagkracht “en is daardoor ook een groot voordeel voor de klant.

Nieuwe Dealers en montagepartners heten wij van harte welkom

Omdat wij ook van mening zijn dat alleen online verkopen niet de beste methode is voor advies gevoelige producten, zijn wij ook nog altijd op zoek naar nieuwe dealers en montagepartners. Interesse? Neem dan ook contact met ons op via het contact formulier. Indien u in België woont dan neem contact op met de Firma Gitrax in Tielen.

Voor goede producten en een eerlijk advies bent u bij 4SKY Lights op het juiste adres !

U kunt ook terecht bij een van onze dealers voor meer informatie over onze producten

De betere kwaliteit met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daar staat 4SKY LIGHTS voor !

Zoekt u een goede Prijs/Kwaliteit, dan is 4SKY Lights een goede keuze !