Malex Automotive Helmond Noord-Brabant

Malex Automotive is de Mercedes specialist

Malex Automotive is gespecialiseerd in Mercedes

Malex Automotive is de vak-garage voor al uw onderhoud en reparaties aan uw vrachtwagen ( truck ), auto, of caravan  in de regio Helmond. Daarnaast is Malex Automotive uit Helmond het BOVAG adres voor al uw onderhoud en reparatie van uw Mercedes-Benz in de regio Zuidoost-Brabant. Evenals voor reparaties, groot of klein, zij helpen u graag verder. Ook voor een APK keuring bent u bij Malex op het juiste adres. Naast specialisatie op het gebied van Mercedes is Malex Automotive ook gespecialiseerd in het verfraaien van uw auto en vrachtwagen. Het bedrijf bouwt in uw auto bijvoorbeeld graag een mooi navigatie- of multimediasysteem in.

Specialist comfort accessoires

Malex Automotive Logo pand

In/opbouw Specialist comfort accessoires

Op het gebied van : camerasystemen, cruisecontrol, parkeersensoren, inbouwen carkitt, radar en laser, rittenadministratie, trekhaken, Led verlichting, signaleringsverlichting, radio en navigatie , Led-bar, en GPS inbouw is Malex Automotive zeer gespecialiseerd Naast een deskundig advies kunnen zij U al het werk uit handen nemen en bent u altijd gegarandeerd van een perfecte afwerking. Ook is Malex dealer van de Led-verlichting 4Sky Lights. 4Sky lights heeft een groot assortiment op het gebied van de Led-werklampen, Led light bar, Led-flitser en Led zoeklichten.

Beveiliging van uw voertuig

Malex monteert niet alleen comfort accessoires. Indien u graag uw auto of vrachtwagen beter wil gaan beveiligen, dan bent u bij Malex ook op het juiste adres. Het Autoalarm inbouwen is voor Malex geen enkel probleem. Door 20 jaar ervaring in montage, technische ondersteuning en ontwikkeling is er ook sprake van Professionele montage. Bij Malex wordt er uitsluitend met kwaliteitsproducten/gerenommeerde merken zoals Defa en Cobra gewerkt. Er wordt ook zo veel mogelijk “uit het zicht “ gewerkt, het enige wat u ziet van de inbouw is de controleled en de SCM goedkeuringssticker op de achterruit.

Er zijn bij Malex meerdere gekeurde systemen verkrijgbaar en deze zijn in verschillende klassen ingedeeld.
Na montage door hun SCM/VBV gecertificeerde monteur overhandigen zij u een SCM/VBV-certificaat met de gemonteerde klasse daarop vermeld.

Het inbouwen van een Bearlock is in Helmond ook mogelijk. Een BearLock is niets meer als een versnellingsbakslot die uw versnellingspook in de achteruitrijstand blokkeert zodat er, bij diefstal, alleen achteruit gereden kan worden. De bediening hiervan is ook uiterst eenvoudig: versnelling in de “achteruit” (of “P” bij automaat), knop indrukken en auto staat op slot. De ontgrendeling is eveneens zeer snel en eenvoudig te doen; steek de sleutel in de sleuf van het slotmechanisme en draai een kwartslag naar rechts. De knop van het “Gentlelock” komt nadien naar buiten en het slot is ontgrendeld. Na inbouw kan de BearLock worden voorzien van een SCM certificaat

Onderhoud aan vrachtwagens

Vrachtwagen onderhoud bij Malex

Onderhoud aan vrachtwagen en personenwagens

Om snel en doeltreffend diagnoses vast te stellen beschikt Malex in de werkplaats over geavanceerde apparatuur waarmee zij uw voertuig kunnen uitlezen. Naast personenauto’s zijn zij ook bedreven in het onderhouden en repareren van vrachtwagens. ( trucks ). U kunt met alle merken bij hun terecht. Indien er tijdens een onderhoudsbeurt noodzakelijke reparaties geconstateerd worden, dan krijgt u van Malex  Automotive vooraf een duidelijke prijsopgave en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Schadeherstel Mercedes en andere merken

Schadeherstel bij Malex Automotive

Schadeherstel van uw auto of vrachtwagen

Voor schadeherstel van uw vrachtwagen, personenwagen van Mercedes-Benz of ander merk kunt u bij Malex Automotive ook terecht. Malex doet zowel het herstel van autoschade als glasschade aan uw vrachtwagen en auto. Indien u verzekerd bent bij een van de volgende verzekeraars kunnen zij u direct helpen:

  • BOVAG
  • Bovemij
  • Polis Direct

Als u de autoverzekering bij een andere maatschappij heeft kunnen zij u ook nog altijd helpen. Hun zusterbedrijf Autoschade Mosman kan u dan verder helpen.

Malex Automotive contact gegevens

Contact

Malex Automotive

Achterdijk 15A,
5705 CB Helmond