Specialist op het gebied van:
Gekeurde Mobiele LED werklamp

Led Light Bar 12V – 24V, Led verstraler, Led breedstraler,

Truck – Auto – 4×4 – Scheepvaart – Motor – Tractor – Industrie

 • Hoogstaande kwaliteit

  4SKY werkt samen met de betere fabrikanten waarbij op hoogstaand niveau led-werkverlichting geproduceerd wordt met de beste materialen.

 • 5 Jaar garantie!

  Op alle producten zit standaard 3 jaar garantie. Bij garantieregistratie op onze website kunt u intekenen voor 5 jaar met uitzondering van zoeklichten en accu-werklampen.

 • Vele tevreden klanten

  Vele consumenten die bij ons al een led verstraler, led breedstraler of ledbar heeft gekocht zijn zeer tevreden. Zie ook onze recensies op Facebook.

 • Uitgebreid dealernetwerk

  Om klanten beter van dienst te kunnen zijn, heeft 4SKY Lights gekozen om samen te werken met dealers.

 • Uitgekiend assortiment

  4SKY heeft een zeer uitgebreid assortiment aan led-bars, led werklampen en led verstralers. Deze geschikt voor diverse toepassingen. Dit met of zonder een ECE-typegoedkeuring.

 • Servicegericht

  Wij denken graag mee met de consument. Onze visie is: “lange termijn”, net zoals al onze dealers. Onze doelstelling is om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Zie ook onze recensies op Facebook.

Kwaliteit

Led verstralers 12V 24V

Service

Led werklampen geschikt voor 12V en 24V

Diversiteit

Ledbar gemonteerd op Daf Truck

Goede garantie

Led werklampen gemonteerd op schip

Compleet assortiment

Zie hier het complete assortiment met 4SKY led-werkverlichting. Via de knop “LEDVERLICHTING” bovenaan de site kunt u de categorieën bekijken.

Dealers

Zoek hier een dealer bij u in de buurt. Via de knop “DEALERS” bovenaan deze pagina, krijgt u een volledig overzicht van alle dealers.

Led Light Bar, 4SKY is breed inzetbaar

4SKY heeft al heel veel successen geboekt en is al een begrip voor vele bedrijven en consumenten. 4SKY is actief in diverse sectoren en is mede door het grote netwerk succesvol geworden. De Led Light Bar, Led verstraler en Led werklamp van 4SKY Lights zijn zeer populair.

4SKY ook getest in rallysport

“Verkooijen Rallysport” heeft gebruik gemaakt van 4SKY Led werkverlichting waaronder Led verstralers tijdens de ELE rally. Het voordeel van de 4SKY Led verstraler is dat deze een zeer groot bereik hebben en daar profiteerde Verkooijen Rallysport van tijdens een ELE rally. De Ledbar met een ECE R112 van 4SKY zijn zeer geschikt voor de rallysport.

Led light bar van 4SKY Lights getest onder de zwaarste omstandigheden

De Noordkaap is de ideale proef voor het testen van een Led light Bar, Led werklamp waaronder de Led verstraler en Led breedstraler. De temperaturen kunnen oplopen tot -40ºC. Genoemde routes kunnen in de praktijk afwijken door overvloedige sneeuwval, lawines of andere soorten overmacht die kunnen leiden tot geïmproviseerde wegen. Gedurende een periode van enkele weken werden enkele modellen van 4SKY Lights tot het uiterste getest . Er werd één Ledbar geïnstalleerd en 2 grote led-werklampen ( led verstralers ).

Led Light Bar met succes getest door VDZ Racing

VDZ Racing is een professioneel rally Team dat zeer actief is op het gebied van de rallysport. VDZ Racing Team behaalde al vele successen met de Mitsubishi EVO.
Zeker in het donker is goed licht erg belangrijk en van cruciaal belang. VDZ Racing monteerde 6 x de SK1205S LedBar en heeft hier zeer veel baat bij. In de rallysport wordt vaak op hoge snelheid gereden. Een goede strakke lichtbundel is hierbij heel belangrijk.

Led Light Bar succesvol bij Rally Team Timola Autosport

Timola Autosport dat zeer actief is op het gebied van de rallysport. Deze Can Am is volledig strijdklaar voor de Morocco Desert Challange en de Africa Eco Race waar deze Can Am voor wordt ingezet. Ook gewicht is in deze tak van sport zeer belangrijk. Om deze reden werd ook de SK1205S geïnstalleerd. Deze Ledbar heeft ook een ece Typegoedkeuring, is zeer licht en heeft grote lichtopbrengst.

Led light Bar, Led werklamp, waaronder de Led verstraler en Led breedstraler, in meerdere segmenten is 4SKY LIGHTS hierin vertegenwoordigd

4SKY LIGHTS is niet alleen actief in de rallysport, maar kan daarnaast ook bijna alles leveren wat inzetbaar is in diverse andere sectoren. Een Led werklamp zoals een Led-Bar, Led verstraler, Led breedstraler, Led zoeklicht en Led signalering van 4SKY LIGHTS is breed toepasbaar. Denk hierbij aan de Vrachtwagen-Truck, Tractor, Industrie, 4X4, Sneeuwschuiver, Hijskraan, Motor, binnenvaartschip, boot en heftruck. Hierbij hebben we de belangrijkste voorbeelden uit diverse sectoren wel benoemd. Nieuwsgierig naar meerdere voorbeelden waarbij o.a. een Led werklamp, Ledbar, Ledverstralers 12V – 24V, Led breedstralers 12V – 24V zijn gemonteerd op een voertuig, kijk dan eens bij impressie. Deze button kunt u terugvinden bovenaan onze website.
Ook is er onderaan deze pagina ruimte gemaakt om direct door te klikken naar de pagina waarbij u diverse voorbeelden kunt bekijken.

Led verstralers 12V – 24V gemonteerd op truck

Led Verstralers op MAN Truck

Led Light Bar gemonteerd op Ford Ranger Pickup

Led Light bar op Ford Ranger Pickup

Led Light Bar SK1201S gemonteerd op Quad

Led Light Bar op Quad

Led Light bar gemonteerd op Can Am buggy

Led Light Bar gemonteerd op Oldtimer Jeep CJ7

Led Light Bar gemonteerd op Kittcar

Led Werklamp / Led breedstraler gemonteerd op kraan

Led werklamp breedstraler 120 watt op kraan

Led werklamp / Led breedstraler gemonteerd op schip

Led werklamp breedstraler op schip
De Led Light bar, Led werklamp, Led verstraler en Led breedstraler. Als het gaat om advies, kwaliteit, open en eerlijkheid, dan moet u bij ons zijn.

4SKY LIGHTS heeft een lange termijn visie.

Hoofdprioriteit is de klant tevredenheid. Een Led werklamp is niet alleen licht! Er komt veel meer bij kijken wil de klant optimaal genot hebben van zijn Led verlichting. 4SKY LIGHTS heeft hierin een adviserende rol en door open en eerlijk te blijven communiceren naar de klant zijn wij ervan overtuigd dat de klant tot jaren na zijn aankoop nog plezier beleeft van zijn Led verlichting en het licht ook precies doet zoals eerder in zijn wensen was uitgesproken.

Focus op kwaliteit

Er zijn op de markt vele Led werklampen, Led Light Bars, Led verstralers aansluit materialen te koop etc..etc.. te koop, dat het erg lastig is voor consumenten om keuzes te maken. Daarnaast is er ook veel verschil tussen kwaliteit wat het vaak nog lastiger maakt. Onze focus gaat uit naar kwaliteit en zullen nooit een prijsvechter worden. Er is een mooi spreekwoord “tegen de tijd dat kwaliteit gaat gelden is men de prijs vergeten”.

Op onze website is door ons niet alleen aandacht besteed aan producten maar met name ook aan een stuk voorlichting.Wij hopen dat wij met deze voorlichting consumenten al een stuk op weg te kunnen helpen in het maken van de juiste keuze. Bij de INFO toets bovenaan onze website staan al veel onderwerpen uitgebreidt beschreven. Onderaan deze pagina hebben wij enkele belangrijke onderwerpen uitgelicht waarbij u met een druk op het plaatje direct op die pagina uitkomt. Verder wensen wij iedere bezoeker van deze website heel veel plezier met het lezen van de onderwerpen en het bekijken van onze producten.

Led Light bar, Led verstraler en Led breedstraler op verschillende voertuigen uit diverse sectoren. Zie hieronder de impressie

Impressie weergave van een Led werkverlichting, Led Lights Bars op diverse voertuigen

Zoals eerder gezegd is een goede voorlichting heel belangrijk. Daarbij is het vaak lastig te bepalen hoe dit er in de praktijk uitziet. 4SKY Lights heeft in de afgelopen jaren veel materiaal verzameld van klanten, waarbij u duidelijk kunt zien hoe er het e.a. in de praktijk uitziet. Het geeft een hele mooie impressie en mogelijk staat uw merk auto, Quad, Truck etc.. er ook bij. U gaat na het bekijken van diverse foto’s duidelijk zien wat er in de praktijk mogelijk is,