Gitrax is verdeler van led werkverlichting, Led Light bars, Led Verstralers van 4SKY LIGHTS.

Gitrax 4ky lights led light bars

Gitrax Offroad Center in Tielen, specialist in Led light bars , Led verstralers en led-werkverlichting

Zoekt u led-werkverlichting , led-light-bar of verstralers of andere werklampen ? Gitrax is in Belgie hoofdverdeler van 4SKY LIGHTS. In de showroom hebben zij een uitgebreid aanbod van led-werklampen, led-bars en verstralers.
Al jaren staan zij bekend om hun professionaliteit en vakkennis. Inmiddels is Gitrax ook uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf. Alle accessoires kunnen na aankoop ook gemonteerd worden in hun eigen atelier. De jarenlange ervaring van Gitrax staat ook garant voor een feilloze montage van allerhande toebehoren en uitrusting. Samengevat kunnen wij concluderen dat wanneer u opzoek bent naar een adres met de bedoeling om uw aangekochte accessoires te monteren, dan bent u bij Gitrax op het juiste adres.

Niet alleen is het Gamma van de led-werkverlichting zeer uitgebreid maar u kunt bij Gitrax bijvoorbeeld ook velgen, banden, pushbars, sidebars, softops, dak-tenten en nog veel meer 4×4 gerelateerde accessoires. Op de website van Gitrax kunt u alles bekijken en indien gewenst een kijkje nemen in de showroom.

Nu al vragen en wilt u graag antwoorden voordat u de mogelijkheden zou willen gaan bekijken ? Dat kan ! Op deze website bij INFO staan veel onderwerpen beschreven. Zo kunt u bijvoorbeeld de verschillen lezen tussen led breedstralers , Led verstralers , combo en nog veel meer. Ook is er een rubriek waar u meer kunt teruglezen over LUMEN.

Maar er zijn ook praktische tips te lezen waar u bij aankoop van led verlichting rekening mee zou kunnen houden.


Neem contact met Gitrax op Zij zijn er om u te helpen! Neem contact met hun op en zij zullen hun best doen om u zo snel als zij kunnen uw vragen te beantwoorden.

Gitrax led-werkverlichting light bar

GITRAX

Gitrax Bvba
Prijstraat 2
2460 Tielen

Email: Info@gitrax.be
Site: www.gitrax.net
Tel   +32(0)14/65 25 60
Fax  +32(0)14/65 25 61