Led-bar en Led verstralers geen probleem in koude omstandigheden

Led-bar en Led verstralers van 4SKY Lights ook in koude omstandigheden geen probleem

Een led-bar en verstralers zijn in sommige omstandigheden onmisbaar. Dat wist ook Menno Muller van terrein.nu die al jaren gebruik maakt van onze Led-bar en Led verstralers. Menno is al jaren een tevreden klant en wist dit in zijn laatste promotiefilm nogmaals te benadrukken. In de koude barre omstandigheden gaf de Led-bar en led verstralers geen enkel probleem en overleefde deze led verlichting  van 4SKY Lights in een van de mooiste gebieden van de wereld en zal nog jarenlang voor veel plezier zorgen. Meer weten over een Led-bar of een Led verstraler, ga dan eens kijken bij de diverse onderwerpen op onze website.

 

Led-bar en Led verstralers, de ideale schijnwerper in barre omstandigheden

Led hand-schijnwerper zoeklicht met batterij 3500

Led hand-schijnwerper zoeklicht met batterij 3500 Lumen

De Led hand-schijnwerper zoeklicht gaat de oplossing bieden voor de tijd dat het steeds sneller donker wordt. Het is de ideale Led verstraler op 12V. Dit model Led hand-zoeklamp is een zeer geavanceerde Led schijnwerper die zijn voordeel gaat bewijzen op het moment als u een object op afstand snel wil vinden. Van dit model Led-schijnwerper zijn er ook nog varianten te koop. Denk hierbij aan een vaste kabel die u rechtstreeks kan inpluggen op de sigaretten aansteker van uw voertuig. Ook is er een variant die wat compacter is en een lichtopbrengst geeft van 2500 lumen.

Toepassingen Led hand-schijnwerper zoeklicht

Dit model zoeklicht is als schijnwerper zeer geschikt voor bijvoorbeeld beveiliging bedrijven, scheepvaart, watersport, survivaltocht, brandweer en politie, staats bosbeheer en nog tal van andere instanties waarbij een goede bundel licht van groot belang is.

Nieuwe kabelboom met 3 standen schakelaar

Nieuwe kabelboom met 3 standen schakelaar

De nieuwe kabelboom met 3 standen schakelaar is binnen en ideaal voor het bedienen van het positielicht of DRL functie van een Ledbar, Led verstraler of led breedstraler. Ook is het mogelijk om 2 bronnen te schakelen. Meer weten kijk dan eens bij accessoires of bij de link hieronder.

SK204 Ledbar en Led koplamp beide volledig gekeurd

Ledbar en Led koplamp op Jeep Wrangler TJ gemonteerd

Ledbar en Led koplamp werd gemonteerd op een Jeep Wrangler TJ. De Led koplamp en Ledbar zijn beide volledig gekeurd en zijn ook toegestaan voor gebruik op de openbare weg. De Jeep is zeker niet van een onbekende en hij was ook zeer enthousiast over het resultaat.

 

verwarmde led Koplamp met verwarmd glas

De alles in een verwarmde Led Koplamp geschreven door Martin Brink

Martin Brink heeft een mooi artikel geschreven over onze Led koplamp. De alles in 1 verwarmde Led koplamp heeft hier uitgebreide aandacht gekregen. De voordelen van Led worden steeds groter. Van een Ledbar, Led verstraler of Led werklampen kunnen we in de praktijk al veel voordelen van ondervinden. Deze Led koplamp is zeer speciaal en heel uniek qua vormgeving, prestaties en mogelijkheden.

 

Led Koplamp met verwarmd glas

Unieke led koplamp met knipperlicht unit en verwarm glas

Deze unieke led koplamp is inzetbaar voor veel doeleinden. Moet jouw buggy gekeurd worden en heeft nog geen knipperlichten en groot/dimlicht dan is deze led koplamp ideaal.
Ook voor industrieel gebruik ideaal. Dit model is volledig gecertificeerd. Meer weten over deze led koplamp dan kijk eens bij led koplampen op onze website.

Elektrische led zoeklamp zwart

Elektrisch led zoeklicht in zwart of witte kleur

Elektrisch led zoeklicht dat leverbaar is in kleur zwart of wit is niet heel uniek. Wat wel uniek is dat dit model geschikt is voor 12V en 24V.
Daarbij is het ook mogelijk om bij dit model zoeklicht een magneetplaat te kopen waardoor een snelle plaatsing ( indien dit van toepassing ) is zeer eenvoudig werkt.
Dit zoeklicht wordt ook nog geleverd met een joystick die indien nodig kan worden ingebouwd.

 

led-koplamp-12v-24v 7 inch

Led koplamp 12V 24V beschreven op terrein.nu

Reeds eerder dit jaar is er een artikel over de led koplamp 12V 24V gepubliceerd op terrein.nu over onze led koplamp. Dit verhaal is geschreven door Martin Brink.
De 7 inch led koplamp is geschikt voor meerdere voertuigen.

verhaal over ledbar

Verhaal over ledbar geschreven op terrein.nu

Een verhaal over ledbar geschreven door Martin Brink. Regelmatig schrijf M.Brink interessante artikelen en verhalen die op terrein.nu bij magische materialen worden gepubliceerd.
De Hr.Brink schrijft vaker hele leuke verhalen en weet mensen te boeien door zijn manier van schrijven. Graag iets meer lezen over de nieuwe ledbar dan ga eens kijken op de site van terrein.nu of druk met de muis op de afbeelding hieronder. Dit model ledbar heeft een speciaal geel polycarbonaat glas. Het voordeel hierbij is dat er minder snel sprake is van verblinding tijdens sneeuwval en mist.

 

introductie nieuwe ledbar

Introductie nieuwe ledbar R112 R7 gekeurd

Introductie nieuwe ledbar in september 2018 was een succes. Het gaat hierbij o.a. om een ledbar die in 2 lengtes geleverd kan worden.
Positieve kenmerk van dit model ledbar is dat deze voorzien zijn van een breather, ece type goedkeuring voor verstraler en positielicht en meerdere montage mogelijkheden.
Het positielicht is wel heel speciaal en niet verblindend. Op een truck zal deze ledbar zeker niet misstaan.
De 100 watt versie en 60 watt versie ledbar zijn qua vormgeving gelijk. Meer weten kijk dan is bij de categorie ledbar gekeurd

https://www.4sky.nl/product-categorie/ledbar/ledbar-r112-gekeurd/