Wat is een advies op maat?

4SKY LIGHTS vind het belangrijk om de klant optimaal te adviseren. Belangrijk ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een advies op maat. Ook 4SKY streeft ernaar om haar klanten ook goed mogelijk te voorzien van een goed advies in hun aankoop bij led werkverlichting. Dit om het ook uiteindelijke rendement en besparing zo hoog mogelijk neer te zetten. Dit kan mondeling maar ook schriftelijk gebeuren.

Veel consumenten zien tegenwoordig door de bomen het bos niet meer. Dit heeft te maken met het enorme aanbod en verscheidenheid aan te verkrijgen producten. Daarnaast zijn er een tal van producten die ieder weer anders moeten worden gemonteerd i.v.m. certificering en keuringen waaraan led lampen kunnen/moeten voldoen. Waar u op moet letten gaan wij u in ondersteunen. Op onze website is al veel informatie terug te vinden.

Wij proberen de klant met een advies rapport zo duidelijk mogelijk te adviseren wat in hun geval het beste is qua prijs/kwaliteit, maar ook over de diverse montage mogelijkheden. We gaan daarom samen met de klant kijken naar hun behoefte’s en de eisen die zij aan de verlichting stellen. Uit dit gesprek zal naar voren komen dat de oplossing die wordt aangeboden volledig gaat aansluiten op de wens.