Aanhangerland GEHAMIE Helmond

Aanhangerkland Gehamie verkoop hapert trailers

Aanhangerland Gehamie, leverancier van o.a. het merk Hapert en Ifor Williams aanhangers

In Helmond is aanhangerland Gehamie is de totaalleverancier op het gebied van aanhangwagens en toebehoren. Aanhangerland Gehamie verkoopt niet alleen aanhangwagens, maar kan u meteen de complete zorg voor uw aanhangwagenpark uit handen nemen voor wat betreft het onderhoud en eventuele reparatie van uw aanhangwagen. Aanhangerland Gehamie beschikt daarvoor over een goed uitgeruste werkplaats, deskundige medewerkers en een goed gevuld magazijn met onderdelen. In Helmond verkoopt Gehamie o.a. Autoambulance, Autoambulance gesloten, bagage wagen, montage wagen, boottrailer, geslotenaanhanger, kippers, machinetransporter, openwagen, paardentrailer en vee trailers. De volgende merken worden door Gehamie vertegenwoordigd; Ifor Williams, Hapert, Anssems, Pega en Hulco.

Verhuur aanhangers bij Gehamie

Daarnaast kan u bij het bedrijf terecht om een aanhangwagen voor korte of langere tijd te huren. Open, dicht, autotransport, motortransport, machinetransport: zij beschikken over de grootste verhuurvloot van de wijde regio! Voor bijna elk type aanhangwagen, groot of klein, moet u bij Gehamie zijn! Ga gerust eens kijken op het nieuwe adres in Helmond, en indien u het bedrijf nog niet kent: overtuig u zelf!

Gehamie Ifor Williams en dealer van Hapert

Professioneel en kwaliteit

Aanhangerland Gehamie werkt enkel samen met professionele en kwalitatief goede aanhangwagenmerken, welke oog hebben voor een duurzame relatie met Aanhangerland Gehamie als dealer en u als eindgebruiker.

Display 4SKY Lights

Led werklampen 4sky Lights

In Helmond is Gehamie ook actief met de verkoop van Led werklampen van 4Sky Lights. De voornaamste reden voor het opnemen dan dit product in hun assortiment is de hoge lichtopbrengst, laag energie verbruik en goede prijs kwaliteit verhouding. In de showroom beschikken zij over een Display zodat U enkele modellen kan bedienen en bekijken.

werkplaats montage led werklampen

Montage Led werkverlichting

Naast reparatie en onderhoud van uw aanhanger, is er ook de mogelijkheid om een Led breedstraler, Led verstraler of Led flitsers te laten installeren op uw aanhanger in de werkplaats. Hiervoor kunt U een afspraak maken aan de balie.

Aanhangerland Gehamie op T.V bij Transportwereld

Gehamie aanhangerland was bij RTL7 te zien in een item over Wagenbouw Hapert mede gefilmd bij Gehamie B.V. als Qualified Hapert Dealer. Indien U een goede indruk wil krijgen van het bedrijf is het zeker de moeite waard om de uitzendig te bekijken. U kunt de samenvatting bekijken door heel eenvoudig met de cursor op het plaatje te drukken !

Aangangerland Gehamie

Aanhangerland Gehamie

Adres: Schootense Dreef
19a 5708 HZ  Helmond
E-mail: info@gehamie.nl
Site: www.Gehamie.nl
Telefoon
: +31 (0)492 535352
Fax: +31 (0)492 534345

Veetrailer verkoop Gehamie
verkoop trekhaken gehamie