banner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij Aanhangerland Gehamie BV !

Aanhangerland Gehamie is de totaalleverancier op het gebied van aanhangwagens en toebehoren. Aanhangerland Gehamie verkoopt niet alleen aanhangwagens, maar kan u meteen de complete zorg voor uw aanhangwagenpark uit handen nemen voor wat betreft het onderhoud en eventuele reparatie van uw aanhangwagen. Aanhangerland Gehamie beschikt daarvoor over een goed uitgeruste werkplaats, deskundige medewerkers en een goed gevuld magazijn met onderdelen.

Daarnaast kan u bij het bedrijf terecht om een aanhangwagen voor korte of langere tijd te huren. Open, dicht, autotransport, motortransport, machinetransport: zij beschikken over de grootste verhuurvloot van de wijde regio! Voor bijna elk type aanhangwagen, groot of klein, moet u bij Gehamie zijn! Ga gerust eens kijken op het nieuwe adres in Helmond, en indien u het bedrijf nog niet kent: overtuig u zelf!

Aanhangerland Gehamie werkt enkel samen met professionele en kwalitatief goede aanhangwagenmerken, welke oog hebben voor een duurzame relatie met Aanhangerland Gehamie als dealer en u als eindgebruiker.

In 2014 is Aanhangerland Gehamie gestart met de verkoop van 4SKY Ledverlichting. De voornaamste reden voor het opnemen dan dit product in het assortiment is de hoge lichtopbrengst, laag energie verbruik en goede prijs kwaliteit verhouding. In de showroom beschikken zij over een Display zodat U enkele modellen kan bedienen en bekijken.

Ook is er de mogelijkheid om de led verlichting te laten installeren in de werkplaats. Hiervoor kunt U een afspraak maken aan de balie.

Aanhangerland Gehamie op T.V bij Transportwereld

Zondag 18 mei 2014 op RTL7 is in
een item over Wagenbouw Hapert mede gefilmd bij
Aanhangerland Gehamie B.V. als Qualified Hapert Dealer.

Indien U een goede indruk wil krijgen van het bedrijf is het zeker de moeite waard om de uitzendig te bekijken. U kunt de samenvatting bekijken door heel eenvoudig met de cursor op het plaatje te drukken !

transport wereld.jpg klein

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanhangerland Gehamie B.V.

Adres:
Schootense Dreef 19a 5708 HZ  Helmond
E-mail:
info@gehamie.nl
Site
www.Gehamie.nl
Telefoon
: +31 (0)492 535352
Fax: +31 (0)492 534345